Liam Neeson kommentoi tuoreita rasismisyytöksiä: ”En todellakaan ole rasisti!” – Katso haastattelu

Neeson oli Good Morning American haastattelussa tänä aamuna.

Eilen julkaistiin haastattelu, jossa Liam Neeson myönsi fantasioineen kostavansa ”mustalle paskiaiselle”, joka oli raiskannut hänen ystävänsä. Hän päätyi myös etsimään raiskaajaa kaduille.

Neeson joutui odotettuun ryöpytykseen. Ja se jatkuu edelleen.

Tänään Neeson on selitellyt sanojaan Good Morning Americassa:

– Teimme pressikierrosta elokuvalle, jonka teemana on kosto. Se on synkkä komedia, jonka pohjalla on kostotarina. Naisjournalisti kysyi minulta, että miten oikein päädyin siihen. Silloin muistin tämän jutun, joka tapahtui lähes 40 vuotta sitten rakkaalle ystävälleni, joka raiskattiin brutaalisti. Olin tuolloin poissa maasta. Kun hän tuli takaisin, kertoi hän minulle, kuinka oli hoitanut tapahtuneen uskomatonta rohkeutta osoittaen. En ole koskaan kokenut samanlaista tunnetta. Se tuntui hyvin alkukantaiselta. Halusin vain päästä purkamaan sen.

Neeson halusi alkuperäisellä tarinallaan kertoa kuinka hän itsekin hämmästyi, että hänen sisältään löytyi tällainen kauhua herättävä, alkukantainen voima.

– Se shokeerasi. Se satutti minua. Etsin heti apua tunteideni takia. Menin papin luokse… en todellakaan ole rasisti. Tämä tapahtui 40 vuotta sitten.

Neesonilta kysyttiin, että olisiko hän tuntenut samanlaista vihaa valkoista raiskaajaa kohtaan.

– Reaktioni olisi ollut aivan sama. Pyrin vain toimimaan kunniallisesti. Halusin oikeutta rakkaalle ystävälleni keskiaikaisin keinoin. Halusin todellakin hakata jonkun, koska kaverini raiskattiin brutaalisti. Halusin puolustaa hänen kunniaansa. Tapahtuma opetti minulle paljon.

Katso haastattelu alta.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut