Liam Neeson luuli hittileffansa menevän suoraan videolle – lopulta muutti miehen uran

Tähtinäyttelijä ei tajunnut, mihin elokuva tulee johtamaan.

Liam Neeson kommentoi Entertainment Weeklyn haastattelussa Taken-elokuvaa ja hänen uraansa toimintaroolien parissa.

Vuonna 2008 ilmestynyt Taken oli suuri hitti, joka teki Neesonista vanhoilla päivillään toimintatähden. Neeson piti Takenin tekemisestä, mutta hän ei osannut etukäteen arvioida elokuvan vaikutuksia.

Taken oli vahinko, Neeson totesi ja lisäsi, ettei hän koskaan aikaisemmin ollut ajatellut rakastavansa toimintaelokuvien tekemistä.

– Luin sen ja ajattelin: ”Tämä olisi mahtavaa. Vietä aikaa vain stunttimiehien kanssa ja hakkaa tyyppejä.” Luulin sen menevän suoraan videolle, ja se ei ollut minulle ongelma.

– Rakastin ensimmäisen Takenin tekemistä niin paljon. En tajunnut, että se johtaisi minut toisin elokuviin ja toisiin toimintakäsikirjoituksiin.

Neeson kertoi, että Takenin jälkeen hänelle ruvettiin lähettämään toimintakäsikirjoituksia, joissa pääosanesittäjän kolmenkymmenen vuoden ikä oli rustattu yli ja tilalle oli laitettu, että hahmo oli neljissäkymmenissä tai viisikymppisten alussa.

– Tunnen itseni etuoikeutetuksi ja hieman syylliseksi. Minulla on taistelukohtauksia puolet nuorempien tyyppien kanssa, ja minä en pysty lopettamaan nauramista. Se on niin tyhmää tietyllä tasolla ja todella hauskaa toisella, Neeson summasi.

Lähde: EW

Aiheeseen liittyvät elokuvat