Liam Neesonin uuden elokuvan ensi-iltaan muutoksia – Syynä Neesonin antama kohuhaastattelu

Jopas jotakin.

Lionsgate on perunut Liam Neesonin uuden toimintakomedian Kylmä kosto maailmanensi-illan punaisen maton. Aiheesta uutisoi The Wrap.

Punainen matto tarkoittaa sitä, kun elokuvan tekijät kävelevät salamavalojen räiskeessä elokuvateatteriin ja antavat pikaisia haastatteluja toimittajille. Syynä on mitä ilmeisimmin Neesonin aiheuttama kohu, kun hän sanoi antamassaan haastattelussa pari päivää sitten halunneensa nuorena ”tappaa mustan paskiaisen”, kun oli kuullut ystävänsä tulleen raiskatuksi.

Seuraavana päivänä Neeson antoi haastattelun Good Morning America -ohjelmassa ja pahoitteli sanomisiaan. ”Menin tarkoituksella kaupungin mustien alueille etsimään hankaluuksia, jotta voisin vapauttaa fyysisen väkivaltaisuuteni. Tein sen neljä tai viisi kertaa ennen kuin tajusin mitä olin tekemässä. Se todella järkytti minua, se alkukantainen halu joka minulla oli. Se järkytti ja satutti minua. Hain hapua. En ole rasisti, siitä on melkein 40 vuotta”, Neeson kertoi.

Haastattelija kysyi Neesonilta elokuvan aiheen ja teemojen mukaisia kysymyksiä, josta syystä kosto tuli kysymyksen aiheeksi. Kylmä kosto perustuu norjalaiseen elokuvaan Lumiauramies.

Kuva elokuvasta Kylmä kosto

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut