Neil Patrick Harris pyytää anteeksi – Tarjoili lihaa Amy Winehousen mädäntyvän ruumiin näköiseltä tarjottimelta vain kuukausia kuoleman jälkeen

Rajua pilaa.

28.5.2022 09:01

Rolling Stone uutisoi näyttelijä Neil Patrick Harrisin olevan pahoillaan siitä, että tarjoili vuosia sitten Halloween-juhlissaan liharuokaa vierailleen tarjottimelta, joka oli rakennettu muistuttamaan vain kuukausia aiemmin kuolleen muusikko Amy Winehousen mädäntyvää ruumista.

Kuva on pyörinyt viime aikoina netissä, ja Harris on pyytänyt lausunnossaan mautonta pilaa anteeksi. ”Kuva, joka vähän aikaa sitten on noussut pinnalle on Halloween-teemaisista juhlista, jonka minä ja mieheni pidimme 11 vuotta sitten. Se oli kaduttavaa jo silloin ja se on kaduttavaa edelleen. Amy Winehouse oli yksi sukupolvessa -tasoinen kyky ja olen pahoillani kaikesta mielipahasta, jonka kuva on aiheuttanut.”

Mukana How I Met Your Mother -tähden juhlissa oli muun muassa Moderni perhe -tähti Jesse Tyler Ferguson, ja hänen nykyinen miehensä Justin Mikita, joka jakoi kuvan Twitter-tililleen. Häiritsevän kuvan voi nähdä Buzzfeedin sivuilta.

Winehouse kuoli 27-vuotiaana vuonna 2011. Hän kärsi pitkään useista päihderiippuvaisuuksista.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia