Neljäs Kirottu-elokuva sai virallisen nimen – päätähdet palaavat pahojen henkien metsästykseen

Suosikkifranchise jatkuu.

26.4.2023 15:30

Maailman tuottoisin kauhuelokuvafranchise on saamassa jatkoa. Suositut Kirottu-elokuvat saavat neljännen osan, jonka nimi on nyt virallisesti paljastettu.

Seuraava osa tulee olemaan nimeltään Last Rites. Asia paljastettiin Las Vegasissa käynnissä olevan CinemaCon-tapahtuman yhteydessä ja myös elokuvasarjan luoja James Wan vahvisti asian omassa sosiaalisessa mediassan.

Neljäs osa on vielä esituotantovaiheessa. Sen ohjaajasta ei ole toistaiseksi varmuutta, mutta edellisten elokuvien päätähdet Vera Farmiga ja Patrick Wilson palaavat jälleen esittämään demoneita metsästävää Warrenin pariskuntaa. Wan ja James Gunnin kanssa DC Studiota johtava Peter Safran toimivat elokuvan tuottajina.

”Last rites” kääntyy suomeksi termiin ”viimeiset riitit”, joten pohdiskelua on ollut ilmassa siitä, että tämä neljäs Kirottu-elokuva olisi jäämässä pääsarjan viimeiseksi osaksi. Asiaa ei kuitenkaan ole varmistettu.

Kirottu-universumin muita sisältöjä ovat Annabelle– ja Nunna-elokuvat sekä Itkevän naisen kirous. Myös uusi televisiosarjaspin-off on kehitteillä HBO Maxille.

Alla edellisten Kirottu-elokuvien trailerit.

Lähde: Collider

Lisää luettavaa