Maailman tuottoisin kauhuelokuvafranchise saa jatkoa – neljäs kirous odottaa murtajaansa

Tuttu työryhmä jälleen projektin puikoissa.

23.10.2022 02:00

Vuonna 2013 käynnistynyt Kirottu-universumi on saamassa jälleen uuden lisäyksen – Kirottu 4:n on nyt vahvistettu aloittaneen tuotantonsa New Line Cineman huomassa.

Kauhufranchisen luoja James Wan palaa jälleen demonien ja muiden pahojen henkien täyteiseen maailmaan tuottajan roolissa. Käsikirjoituksen seuraavaan pelottelutarinaan kynäilee David Leslie Johnson-McGoldrick, jonka jälkeä ovat myöskin sarjan aiemmat elokuvat Kirottu ja Kirottu 3.

Tositapahtumiin ja -hahmoihin perustuvat Kirottu-elokuvat seuraavat paranormaaleihin ilmiöihin erikoistuneen pariskunnan Ed ja Lorraine Warrenin elämää heidän kohdatessaan erilaisia pahuuksia silmästä silmään. Elokuvissa heitä esittävät Patrick Wilson ja Vera Farmiga, jotka saapuvat uusimaan roolinsa myös neljännessä osassa.

Kirottu-universumiin kuuluvat nimikkoelokuviensa lisäksi myös Annabelle ja Nunna-elokuvat sekä Itkevän naisen kirous. Yhdessä ne ovat ansainneet franchiselle tähän mennessä jo yli 2 miljardia dollaria tehden siitä elokuvahistorian tähän asti tuottoisimman kauhuelokuvasarjan.

Kirottu 4:n muu tekijätiimi, juonikuviot sekä julkaisutiedot täydentyvät vielä projektin edetessä.

Lähde: The Hollywood Reporter

Lisää luettavaa