Netflixiin juuri ilmestynyt sarja tyrmättiin – ”Vastenmielistä kieltä ja kyseenalaisia juonikulkuja”

Ei uponnut suurimmalle osalle kriitikoista.

12.8.2018 09:05

Netflix-sarja Insatiable on saanut paljon negatiivista julkisuutta jo ennen sen julkaisemista – pelkkien promomateriaalien kautta. Sarja on nyt katsottavissa Netflixissä, mutta mitä kriitikot tuumivat siitä?

Insatiable pyrkii olemaan satiirinen, käyttäen vastenmielistä kieltä ja kyseenalaisia juonikulkuja naurujen vuoksi, silti se ei ole hauska, AV Club -sivuston Danette Chavez tylytti.

– Insatiable on sen sortin sekamelska, että haluat sen katoavan jonnekin syvälle, jossa sitä ei ihmissilmä näe enää koskaan, News.com -sivuston Wenlei Ma puolestaan laukoi.

Ainakin yksi puolustajakin silti löytyi. Reason-sivuston Glenn Garvin sanoi sarjan olevan pahennusta herättävä, mutta kuitenkin hauska, eikä läheskään niin kamala kuin siitä annettu kuva antaa ymmärtää.

– Kuka tahansa, joka on kokenut koulussa välttelyä tai pilkkaa suosituilta ”yliherroilta”, nostavat nyrkkinsä pystyyn solidaarisuuden merkiksi, Garvin tuumi.

Paljon ihmeteltiin myös sitä, miten sarja on päässyt nykyaikana Netflixin seulan läpi. Kohun arveltiin olevan selvä asia Insatiablen kohdalla.

Lähde: Cinema Blend

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia