Netflixin huippusarjan kakkoskauden juonikuviot paljastettiin!

Stranger Thingsin luoneet Dufferin veljekset ja sarjan tähdet juttelivat Entertainment Weeklylle toisen tuotantokauden juonesta.

12.2.2017 01:40

Spoilerivaroitus, mikäli et halua tietää mitään Stranger Thingsin tulevista juonikuvioista.

Netflixin hittisarjan uusi kausi alkaa vuosi ensimmäisen kauden tapahtumien jälkeen. Tutut pikkupojat viettävät Halloweenia pukeutuneena haamujengiläisiksi, mutta kaikki ei ole hyvin.

Ensimmäisen kauden lopussa toisesta ulottuvuudesta pelastettu Will Byers näkee näkyjä kokemuksistaan. Will ei tiedä, ovatko näyt rinnakkaismaailmasta todellisia vai eivät.

Winona Ryderin esittämä Joyce yrittää pitää Willin ja tämän veljen Jonathanin elämän vakaana. Joyce on myös alkanut seurustella vanhan koulukaverinsa Bobin kanssa, jota esittää Sean Astin.

– Luulen, että hän on tehnyt tämän valinnan Bobin kanssa, koska hän haluaa hyvän isähahmon poikiensa elämään, Ryder kertoi.

Samalla David Harbourin esittämä sheriffi Hopper yrittää pitää viime kauden tapahtumat salaisena, jotta hän voisi suojella Joycea lapsineen.

– Hän tuskailee kompromissin kanssa, joka vaatii hänen valehtelevan ja peittelevän asioita, Harbour totesi.

Sisarukset Nancy ja Mike ovat muuttuneet ja surevat menettämiään ystäviä – Barbia ja Eleveniä.

Vanhojen hahmojen dynamiikkoja sekoittaa kaupunkiin saapuvat sisarukset Billy ja Max. Dustin ja Lucas ihastuvat Maxiin, mutta Billy on ilkeämpi tapaus.

Stephen Kingillä on aina hienoja ihmiskonnia. Paha oikeassa elämässä on yhtä pahaa tai jopa pahempaa kuin yliluonnollinen pahuus, joten halusimme esitellä sen kaltaisen hahmon, Matt Duffer kommentoi näin Billyä.

Uutena hahmona esitellään myös Paul Reiserin esittämä tohtori Owens, joka vastaa mysteerisestä laboratoriosta, jossa portti toiseen ulottuvuuteen on.

Dufferien mukaan toisella kaudella tutkitaan erilaisia kauhun tyyppejä, mutta uusista hirviöistä he eivät tehneet paljastuksia. Dustin kuulemma kuitenkin saa kuitenkin nuijapään kaltaisen lemmikin, joka ei ole meidän planeetaltamme tai ulottuvuudestamme.

Toinen tuotantokausi ilmestyy lokakuussa 2017.

Lähde: EW

Lisää luettavaa