Netflixin ohjelmistoon kuuluvan supersankarisarjan näyttelijä lähti ovet paukkuen

Warner Bros. Television/ DC Entertainment

Lateli suorat sanat somessa.

Netflixin valikoimasta löytyvän DC’s Legends of Tomorrow -sarjan vakiokaartiin kuulunut näyttelijä Dominic Purcell antoi ns. käämiensä palaa julkisesti viikonloppuna. Myös Blade-leffasarjasta tuttu näyttelijä on esittänyt jo vuodesta 2016 supersankarisarjan hahmoa Heat Wave (alias Mick Rory). Hänen sittemmin poistettu Instagram-julkaisunsa antoi kuitenkin ymmärtää pestin loppuneen.

Kirosanoin ryyditetyn julkaisun sisällössä Purcell suomi sarjaa tuottavaa studiota siitä, ettei se kunnioita näyttelijöiden etiikkaa ja lahjakkuutta tarpeeksi. Hän myös haukkui studion johtoa alatyyliin. Myöhemmin Purcell korvasi tulistuksissaan kirjoitetun julkaisun toisella, jossa hän kiitti sarjan muita näyttelijöitä ja tekijäkuntaa kuluneista vuosista.

Suorasanainen näyttelijä jatkoi sanomistensa oikomista sosiaalisessa mediassa myös vähän myöhemmin:

– Luoja sentään, chillatkaa nyt jo. Miksi ihmiset sekoavat, jos jätän sarjan? Joo, olihan tekstini kovaa… Sellainen minä olen. Onko minulla jotain kahnausta studion kanssa – EI!

Purcell lisäsi vielä jättävänsä DC’s Legends of Tomorrow’ssa vain paikkansa vakituisena näyttelijänä. Hän aikoo palata vanhaan rooliinsa sarjassa edelleen silloin tällöin.

 

Lähde: Deadline