Netflixin The Sandman -sarja pääsi jatkamaan kuvauksiaan – Neil Gaiman on innoissaan kakkoskaudesta

Ykköskausi oli toimiva tapaus.

30.11.2023 22:30

Viime syksynä julkaistu kehuttu Netflix-sarja The Sandman on saamassa toisen tuotantokauden. Nyt sen kuvaukset on myös saatu vihdoin käynnistettyä uudelleen.

Sarjan tuotanto oli tauolla käsikirjoittajien ja näyttelijöiden lakkojen vuoksi. Suoratoistopalvelu jakoi kuitenkin nyt sosiaalisessa mediassaan kuvan, jossa nähdään tämän Neil Gaiman -adaptaation päätähti Tom Sturridge rooliasussaan kohtauksen lavasteissa.

Netflix juhlistaa samalla myös alkuperäisten sarjakuvien 35. syntymäpäivää. He julkaisivatkin sarjan kulissikuvan lisäksi myös lyhyen viestin itse Gaimanilta.

”Emme ikinä tiedä mihin unet meidät kuljettavat. 35 vuotta sitten The Sandmanin ensimmäinen numero julkaistiin ja sen myötä monet aidot sekä kuvitteelliset henkilöt ovat päätyneet epätodennäköisille poluille ja matkoille. Tällä viikolla käynnistämme virallisesti Netflixin The Sandmanin seuraavan kauden tarinoiden tuotannon, herättäen ne henkiin tavalla, joka olisi vaikuttanut mahdottomalta unelmalta 35 vuotta sitten. (Tai vain viisikin vuotta sitten.)”

Vielä ei ole tarkemmin tiedossa milloin The Sandmanin kakkoskausi saapuu Netflixin tilaajien katseltavaksi. Koko 10-jaksoinen ykköskausi sekä bonusjakso ovat kuitenkin katseltavissa vaikkapa heti paikalla.

Alla Netflixin tuore The Sandman -kuva sekä sarjan ensimmäisen kauden virallinen traileri.

Lähde: Netflix

Lisää luettavaa