Netflixin uusi kohuleffa pakotti suoratoistopalvelun reagoimaan – ihmisillä ollut sairaita fantasioita!

Suoratoistopalvelu huolestui.

30.1.2019 06:00

Päivitys 30.1.2019 kello 20:17 Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile on tulossa teatterilevitykseen ja Conversations With A Killer: The Ted Bundy Tapes Netflixiin.

Netflixin piakkoin ilmestyvä elokuva Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile sekä dokumenttisarja Conversations With A Killer: The Ted Bundy Tapes ovat aiheuttaneet outoja reaktioita sosiaalisessa mediassa. Netflix joutuikin nyt reagoimaan ilmiöön.

– Olen nähnyt paljon puhetta Ted Bundyn väitetystä hottiudesta ja haluaisin lempeästi muistuttaa kaikkia, että saatavilla on tuhansia muitakin hotteja miehiä – joista eivät lähes kukaan ole tuomittuja sarjamurhaajia, Netflixin edustaja ojensi ihmisiä.

Vähintään 30 ihmisen väkivaltainen kuolema ei ole estänyt joitakin ihmisiä kuolaamasta psykopaatti-Bundyn perään. Ilmiö on vain lisääntynyt Extremely Wicked -elokuvan myötä, jossa Bundya esittää Baywatch-tähti Zac Efron.

Bundy murhasi ja raiskasi tyttöjä sekä naisia 70-luvulla. Yleensä tekovälineenä oli tylppä esine. Toisinaan hän kuristi heidät kuoliaaksi. Psykopaatin teot jäivät huomaamatta vuosiksi osittain hänen karismansa ja ulkonäkönsä vuoksi.

Lähde: Metro

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia