Netflixissä on vielä hetken viihdyttävä mutta pöljä jousipyssyily – Hollywood-sankari pelkäsi hevosilla ratsastamista kuollakseen ja jätti väliin

IMDb-arvosana on 5,3.

Robin Hoodin tarinaan pohjautuva viimeisin, pettymykseksi jäänyt elokuva on Robin Hood (2018). Jos aihepiiri kiinnostaa, sen ehtii vielä katsella Netflixistä.

Tarinassa sotaan kyllästynyt varas tekeytyy elostelevaksi playboyksi mutta johtaakin salaa kapinaa Nottinghamin pirullista sheriffiä vastaan.

Näyttelijöinä toimivat Taron Egerton, Jamie Foxx, Ben Mendelsohn, Eve Hewson, Jamie Dornan, Paul Anderson, Tim Minchin sekä F. Murray Abraham. Ohjaajana toimii Otto Bathurst.

Episodin kolmen tähden arvostelussa tuumittiin näin:

”Kun kyseessä on niinkin moneen kertaan filmattu aihe kuin Robin Hood, toivoisi näkevänsä jonkinlaista uutta näkökulmaa. Sitä tässä tuotannossa on haettu modernilla otteella ja Guy Ritchie -tyylisellä sähäkällä leikkauksella.

Elokuvan alkujakso onkin kuin modernista sotaelokuvasta, joka sijoittuu jonnekin Lähi-itään. Jousipyssyt ovat kuin konetuliaseita, ja visuaalinen ilme tuo paikoin mieleen tieteiselokuvan. Puvustuksessakaan ei olla välitetty historiallista faktoista, vaan Robin Hoodin takissa näkyy selviä ompelukoneen tikkejä, mistä elokuvalle onkin jo ehditty sosiaalisessa mediassa näkyvästi irvailla.”

Leffan tähti Taron Egerton pelkäsi niin paljon hevosilla ratsastamista, että hän jätti polletouhut muille.

Robin Hood poistuu suoratoistopalvelusta 28.2.2021. Alla traileri.

Lähde: IMDb

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut