Netflixistä voi katsella vielä hetken aivoille haitallista toimintascifiä – ohjaaja pilkkasi näyttelijää kuvausryhmän edessä

IMDb-arvosana 5,4.

Netflixissä on vielä hetken aikaa robottirymistely Transformers – Tuhon aikakausi (2014).

Autobotien ja Decepticonien taistelun jälkeen viranomaiset pitävät kaikkia robotteja uhkina. Optimus Primen ystävineen on käännyttävä mekaanikon ja hänen perheensä puoleen avun toivossa, mutta Optimuksen kannoilla on vaarallinen palkkionmetsästäjä.

Episodin yhden tähden arvostelussa tuumittiin seuraavasti:

Transformers – Tuhon aikakausi ei ole aivan samalla tavalla lapsellisuuksia kuhisevan ärsyttävä kuin käsikirjoittaja Erhren Krugerin vielä hirvittävämpi kakkos-Transformers Kaatuneiden kosto. Ehkä sen vuoksi Tuhon aikakautta ei oikein jaksa edes vihata, sitä vain tuijottaa säälien.

Parasta elokuvassa on isä-Yeageria esittävä Mark Wahlberg, joka tuntuu olevan kotonaan silloinkin, kun leffa ei tarjoa hänelle minkäänlaista tukea. Wahlbergissa on uskottavuutta, joka kestää tällaisen rimanalituksenkin kolhut. Stanley Tuccin kaliiberin näyttelijän sen sijaan toivoisi edes häpeävän tiliä kuitatessaan. Tosin hänkin on aseeton elokuvassa, joka heittelee hänen hahmoaan laidasta laitaan älykkäästä superrikollisesta koomiseksi sivuhahmoksi ja kylmästä liikemiehestä kömpeloksi lemmensankariksi.”

Koomisista kyvyistään tunnettu T.J. Miller ei tullut toimeen ohjaaja Michael Bayn kanssa. Bay raportoidusti  täräytti Millerille kuvauksissa: ”Mikään, mitä olet sanonut, ei ole hauskaa! Ei yksikään asia koko päivänä! Me palkkasimme sinut olemaan hauska! Täällä on 300 ihmistä! Kukaan heistä ei naura sinulle! Sano jotain hauskaa! Voin edelleen leikata sinut elokuvasta!”

Transformers – Tuhon aikakausi poistuu suoratoistopalvelusta 28.2.2021. Alla traileri.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut