Nyt Netflixissä: Iron Man -menestyksen kanssa samana vuonna ilmestynyt Marvel-leffa – päätähti oli niin hankala ettei saanut jatkaa roolissa

IMDb-arvosana on 6,7.

Edward Nortonista piti tulla Marvelin elokuvauniversumin Bruce Banner eli Hulk. Netflixiin lisätyssä, vuoden 2008 -elokuvassa The Incredible Hulk hänet nähdään roolissa. Tämän jälkeen rooliin pestattiin Banneriksi hyvin sopivaksi kehuttu Mark Ruffalo.

Marvel kertoi aikoinaan syyn näyttelijävaihdokseen olleen Nortonin asenne, ja tähdellä onkin Hollywoodissa hankala maine. Hänen on kerrottu muun muassa olevan painajaismainen työkaveri, joka haluaa muokata käsikirjoituksia ja tehdä promootiota omilla ehdoillaan.

Raportoidusti Norton halusi olla mukana myös elokuvan leikkausprosessissa. Marvel ei kuitenkaan suostunut Nortonin vaatimuksiin.

Norton on itse pysynyt hiljaa Hulk-pestinsä yksityiskohdista, mutta hän avasi nyt sanaisen arkkunsa Roast-ohjelmassa. Norton väitti, että oli hankala tapaus kuvauksissa, koska hän halusi paremman käsikirjoituksen. Nortonin agentti puolestaan sanoi aikoinaan, että syynä Nortonin poisjääntiin olivat epäonnistuneet neuvottelut tähden palkasta.

Lue myös: Charlize Theron sanoi joutuneensa kaltoin kohdelluksi The Italian Job -elokuvassa – kertoi myös Mark Wahlbergin oksentaneen | Episodi.fi

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut