Charlize Theron sanoi joutuneensa kaltoin kohdelluksi The Italian Job -elokuvassa – kertoi myös Mark Wahlbergin oksentaneen

Enää ei varmasti ole kenelläkään epäilyksiä.

Vuonna 2003 Charlize Theron esiintyi Oscarin arvoisesti Monster – Aileen Wuornos -elokuvassa. Samana vuonna ilmestyi myös The Italian Job, josta ei pystejä herunut, mutta pahaa mieltä kylläkin.

Theron muisteli haastattelussa, että häntä kohdeltiin elokuvaan valmistautumisessa eri tavalla kuin leffan valtavaa mieskööriä. Leffassa nähtiin miesnäyttelijöinä muun muassa Mark Wahlberg, Jason Statham ja Edward Norton.

Theron otettiin tikun nokkaan miesporukasta siten, että hänen piti harjoitella toimintakohtauksia varten kuusi viikkoa enemmän. Tästä syntyi tietenkin se vaikutelma, ettei hän tarvitsee enemmän harjoitusta ainakin autolla ajettuihin vauhdikkaisiin kohtauksiin. Tämä sai Theronin närkästymään.

– Ok, te jätkät haluatte pelata tätä peliä? Eikös aloiteta, Theron mietti.

Tähti ottikin tavoitteekseen päihittää kaikki elokuvan miehet autolla ajamisessa – ja saattoipa siinä onnistuakin. Hän muisteli muun muassa, miten Wahlberg oksensi kesken harjoituksen, koska ei kestänyt autoilla tehtyjä kieputuksia. Theron kertoi myös, että hän onnistui peruuttaessa kääntämään auton vauhdissa jatkaen keula edellä matkaa, vaikka temppu tapahtui lavasteilla ja kuvausryhmän jäsenillä täytetyssä ahtaassa varastohallissa. Se hetki jäi näyttelijän mieleen erityisesti.

Theron sanoi tajunneensa kuvausten jälkeen, että naisia kohdellaan epäreilusti toimintaelokuvissa. Näyttelijä on itse sementoinut myöhemmin paikkansa myös toimintaelokuvien tähtenä esimerkiksi leffoissa Mad Max: Fury Road, Atomic Blonde ja The Old Guard.

Lähde: Cinema Blend

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut