Sony ei ole aivan varma tulevasta supersankarielokuvastaan, koska siihen ei saada Spider-Mania

Ehkä tämäkin kaksikko nähdään pian valkokankailla?

7.7.2020 16:02

Sony on huhujen mukaan kamppaillut saadakseen omaan SUMC-universumiinsa (Sony’s Universe of Marvel Characters) Silver Sablen ja Black Catin. Sony on yrittänyt pyöritellä jonkinlaista ideaa Silver and Black -elokuvasta, mutta se ei oikein edisty mihinkään.

Gina Prince-Bythewood oli jo yhdessä vaiheessa palkattu tekemään elokuva. Nyt hän paljasti taannoisessa haastattelussa, miksi elokuvan tuotanto pistettiin jäihin vuonna 2018.

– Rehellisesti sanottuna en tiedä sen tarkemmin itsekään. Rakastan niitä hahmoja. Rakastan ideaa siitä, kuinka kaksikko seikkailee yhdessä. Pidin ideaamme erinomaisena. Olimme keksineet keinon tuoda heidät orgaanisesti yhteen, mutta universumi rupesi kasvamaan sen jälkeen, kun Spider-Man-elokuvat osoittautuivat suuriksi hiteiksi.

Silver Sable ja Black Cat ovat tärkeitä sivuhahmoja Spider-Man-tarinoissa, joten voiko sellaista elokuvaa tehdä ilman Spider-Mania?

– Se on tietenkin iso kysymys, että voiko tällainen elokuva toimia ilman Spider-Mania? Pitäisikö hahmolla olla jonkinlainen osa elokuvassa? On kulunut kaksi vuotta, ja tein sinä aikana The Old Guardin.Toivottavasti siitä tulee iso hitti. Haluan jutella kuitenkin vielä Sonyn kanssa Silver and Black -elokuvasta.

Prince-Bythewoodin uutukainen, Charlize Theronin toimintaleffa The Old Guard, nähdään pian Netflixissä. Alla sen traileri.

Lähde: Io9

Lisää luettavaa