Tässä 9 Marvel-elokuvien hahmoa, jotka unohdettiin kokonaan

MIA! Minne he ovat kadonneet?

8.12.2019 15:02

Marvel leffoja on tehty jo jättimäinen läjä. Osa niistä on erinomaisia, toiset taas vähemmnä erinomaisia.

Onpa vuosien varrella nähty myös hahmoja, jotka ovat vain unohtuneet.

Lady Sif (Jaime Alexander)

Sif nähtiin Thorissa, Thor: The Dark Worldissa ja jopa Agents of S.H.I.E.L.D. -sarjassa Ehkä hän on Valkyrien uusi kuningatar?

Betty Ross (Liv Tyler)

Thaddeus Rossin tytär ja Bruce Bannerin exä The Incredible Hulkista. Edward Norton vaihdettiin tämän flopin jälkeen Mark Ruffaloon, joten ehkäpä myös samasta syystä Betty Ross jäi historiaan?

Darcy Lewis (Kat Dennigns)

Thor: The Dark World on ehkäpä se surkein MCU-leffa. Darcy Lewis nähtiin elokuvan hauskana sidekickina. Eipä ole nähty enää sen jälkeen.

Abomination (Tim Roth)

Klassinen pahis, joka suljettiin vankilaan The Incredible Hulkissa. Jopa Roth epäilee, ettei hahmoa tulla enää näkemään.

Mitchell Carson (Martin Paul Smith)

Ant-Manissa nähty H.Y.D.R.A.:n agentti, joka on vain kadonnut. Selitystä ei ole annettu.

Justin Hammer (Sam Rockwell)

Iron Man 2:n haastaja Tony Starkille, joka suljettiin Seagate Penitentiaryyn. MCU:ssa ei ole mainittu miekkosta tämän jälkeen. Ehkä Iron Manin kuolema tuo Hammeriin uutta eloa?

Sharon Carter (Emily VanCamp)

Peggy Carterin siskontyttö Sharon auttoi captain Marvelia klassisissa Kapu-seikkailuissa. Steve ja Sharon jopa pussasivat Civil Warissa. Kun Kapu sotki menneisyyden aikalinjat, suudelma tarkoitti sitä, että Sharon pussaili setänsä kanssa. Yäk. Kadonnut sittemmin.

Erik Selvig (Stellan Skarsgård)

Selvigiä ei ole nähty sitten Age of Ultronin. Hänen kuviaan on kuitenkin nähty muun muassa Spider-Man: Far From Homessa ja Endgamessa. Ehkä hän on Thor: Love and Thunderissa?

The Leader (Tim Blake Nelson)

The Incredible Hulkissa vihjailtiin superälykkään pahiksen The Leaderin synnyllä. Tyyppi on kuitenkin kadonnut kuin tuhka tuuleen. Ehkäpä hänet nähdään vielä joskus tulevaisuudessa?

Lähde: CinemaBlend

Lisää luettavaa