Nicolas Cage tuhlasi 150 miljoonan omaisuutensa dinosauruksen kalloon, saariin, pyramidin muotoiseen hautakiveen, kummitustaloon…

Paha poliisi

Rahat takaisin kiertoon.

Mirror kertoo, kuinka Nicolas Cagen hulppea elämäntyyli on maksanut tähdelle maltaita – oikeastaan niin paljon, että hänen omaisuutensa (ja yli) tuhlattiin melko helposti.

Lehti listaa asioita, joita Cage on ostanut vuosien varrella ja samalla tuhlannut koko 150 miljoonan dollarin omaisuutensa. Vuonna 2009 hänellä oli yli kuusi miljoonaa dollaria verovelkaa tiluksistaan.

Yksi huonoimmista kaupoista on ollut 67 miljoonaa vuotta vanha dinosauruksen pääkallo, jonka hän osti 300 000 dollarilla. Ilmeisesti Leonardo DiCaprio hävisi tarjouskilvan. Pian kuitenkin selvisi, että kallo on varastettu, joten Cagen piti luovuttaa se Mongolian poliiseille.

Cage on aiemmin omistanut esihistoriallisen karhun pääkallon, mutta tuhosi sen vahingossa, kun pelasi kotonaan biljardia.

Hän on omistanut parhaina vuosinaan jopa 15 residenssiä, mukaan lukien kaksi saarta ja kaksi eurooppalaista linnaa, jotka sijaitsivat Saksassa ja Englannissa. Hän osti vuonna 2006 myös sarjamurhaaja Delphine LaLaurien kerrostalon.

Hän omisti myös neljä jahtia, joista kallein maksoi 20 miljoonaa. Siellä oli muun muassa 12 makuuhuonetta. Hän on ostanut myös yli 50 arvoautoa ja 30 moottoripyörää. Autoista sen verran, että yksi oli Ferrari Enzo, jota valmistettiin vain 349 kappaletta. Auto maksoi miljoonan. Sen lisäksi hänellä on ollut ainakin yhdeksän Rolls Roycea.

Erikoistempien ostosten listaan sijoittuu ehdottomasti myös New Orleansin vanhimmalla hautausmaalla sijaitseva hautakivi, joka on pyramidin muotoinen. Sen korkeus on melkein kolme metriä. Valitettavasti hautakivi ja LaLaurienin kummitustalo joutui pakkolunastukseen vero-ongelmien vuoksi.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut