Nyt Amazon Primessa: Huuruisen klassikkoleffan pitkään odotettu jatko-osa – näyttelijä ei halunnut nähdä perhettään kuvausten aikana

IMDb-arvosana on 7,2.

Amazon Prime Videoon on lisätty elokuva T2 Trainspotting (2017).

Mark Renton vei 20 vuotta sitten narkomaaniystäviensä rahat ja pakeni. Nyt hän palaa Edinburghiin ja tapaa jälleen Spudin ja Simonin. Leffa on jatko-osa vuoden 1996 elokuvalle Trainspotting, ja se perustuu kirjailija Irvine Welshin hahmoihin kirjoissa Trainspotting ja Porno.

Pääosissa nähdään Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller ja Robert Carlyle. Ohjaajana toimii Danny Boyle.

Episodin arvostelussa elokuva sai kolme tähteä:

”T2 on oudon juoneton. Elokuva tuntuu ajoittain sarjalta näyttäviä kohtauksia, joita yhdistää vain edellinen elokuva ja jotka on laitettu yhteen ja toivottu parasta. Vaikka T2 kestää toivottua kauemmin, onnistuu se lopulta käsittelemään hahmojen kipeää menneisyyttä. Kaikki he ovat jollain tapaa pettyneitä tai vihaisia vanhoille persoonilleen, mutta eivät osaa päästää niistä irti.

Simon sanoo Rentonin olevan turisti omassa nuoruudessaan. Trainspotting oli elokuva hedonismista, nuoruuden huumasta ja villistä elämästä ilman huolia. T2 ei koskaan ole elokuva minkä sen odotti tai haluaisi olevan. Ajoittain se on parempi ja ajankohtaisempi kuin edeltäjänsä, mutta on vaikea olla pettymättä. T2 tarvitsee useamman katselukerran, jotta sitä osaa arvostaa omana elokuvanaan, sillä se on hieno kuvaus vanhoista ystävistämme. Heitä vaivaa syyllisyys, katkeruus ja vanhuus. Hahmot etsivät samaa huumaa, jonka saivat heroiinista.”

Carlyle pysytteli erossa perheestään kuvausten aikana. Tämä auttoi häntä muuntumaan hahmokseen.

Alla traileri.

Lue myös: Liam Neeson yllätti! Paluu Star Wars -kuvioihin kelpaisi | Episodi.fi

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut