Nyt Amazon Primessa: Pätevässä mysteeritrillerissä oma poika herättää pelkoa – mihin se lopulta johtaakaan?

Poikani Kevin (2011).

IMDb-arvosana on 7,5.

Amazon Primen valikoimassa on nyt elokuva Poikani Kevin (2011).

Miljoonia kappaleita myyneeseen, Orange Prize – palkittuun Lionel Shriverin romaaniin pohjautuva, ohjaaja Lynne Ramsayn elokuva Poikani Kevin on laadukas psykologinen trilleri. Tarinassa Eva (Swinton) hyllyttää niin kunnianhimonsa kuin uransakin synnyttääkseen poikansa Kevinin, joka alkaa lopulta puhua yhä oudommista ja vaarallisemmista asioista.

Episodin arvostelussa elokuva sai neljä tähteä:

”Teini-iässä Kevin (Ezra Miller) pukeutuu provosoivan kireisiin vaatteisiin ja on alati valmis järkyttämään äitiään. Kevinin isä (John C. Reilly) ei ole koskaan pitänyt poikaa yhtä ongelmallisena kuin vaimonsa. Onko Eva siis yliherkkä vai tarkkanäköinen?

Poikani Kevin, sekä romaani että elokuva, onnistuu sanomaan perheistä jotain yleispätevää. Shriver ja Ramsay paljastavat perhe-elämän näytelmäksi, jota esitetään ja ylläpidetään yhteisten sopimusten ja rutiinien keinoin. He rikkovat äitimyyttiä osoittamalla, että äidinrakkaus on harvoin ehdotonta ja itsestään syttyvää. Myyttien ja sopimusten kyseenalaistaminen vapauttaa, mutta tekee olon myös hankalaksi: mitä meille jää, jos päätämme keskeyttää ikiaikaiset näytelmämme?”

Pääosissa Oscar-voittaja Tilda Swinton, Oscar- ehdokas John C. Reilly ja Ezra Miller. Alla traileri.

Lue myös: Hollywood-tähti Ben Affleck myönsi varkauden – ”Halusin ottaa ne kaikki” – Episodi.fi

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut