Hollywood-tähti Ben Affleck myönsi varkauden – ”Halusin ottaa ne kaikki”

Näyttelijä Ben Affleck myönsi olleensa pitkäkyntinen.

10.1.2022 12:28

Ben Affleckin viimeisin elokuva on joulukuussa ensi-iltansa saanut The Tender Bar. Kasvutarinan ohjaajana toimii George Clooney.

Affleck ylisti Clooneyta ohjaajana ja sanoi kaikkien olleen onnekkaita saadessaan työskennellä hänen kanssaan. Clooney tunnetaan näyttelemisen ja ohjaamisen lisäksi myös keppostelijana, eikä hän malttanut pidättäytyä moisesta toiminnasta tälläkään kertaa.

– Hän oli loistava. Hän opetti minulle monia asioita. Hän opetti minulle miten näytellä, ja hän kertoi minulle oikean ilmaisutavan kuvauksiin – ja hän on todellinen jekkuilija. Hän oli todella hauska, Affleck jatkoi.

Tähti teki kuvauksissa muutakin kuin kuunteli Clooneyn neuvoja. Kun silmä vältti, hän varasti sieltä tavaraa, koska ne muistuttivat Affleckin lapsuudesta 70-luvulla.

– Varastin muutaman asian, näyttelijä tunnusti.

– Kaikki nämä pienet mainokset, lentolehtiset, pienet rekvisiitat, tupakka-askit, halusin ottaa ne kaikki. Nappasin muutaman tavaran sieltä sun täältä, etenkin näitä lehtisiä ja mainoksia.

– Rekvisiitta ja lavasteet olivat kauniita ja todella vivahteikkaita. Kun näyttelijänä tuntee elävän tässä todellisessa ympäristössä, avaat lipaston ja siellä on oikeat tavarat, se on käänteentekevää, tähti tunnelmoi.

Affleck työskenteli elokuvassa yhdessä lapsinäyttelijä Daniel Ranierin kanssa.

– Minulle se toi paljon muistoja siitä, millaista oli olla tuon ikäinen, sen kokemisesta, ja maailman näkemisestä tuosta näkökulmasta, näyttelijä jatkoi.

– En ottanut kampausta kotiin, Affleck vitsaili.

1970-luvulle sijoittuvassa elokuvassa nähdään näyttelijöinä lisäksi Tye Sheridan (Ready Player One) ja Paluu tulevaisuuteen -elokuvien aikamatkailevana professorina tunnettu Christopher Lloyd. Elokuva perustuu kirjailija J. R. Moehringerin elämästä kertovaan muistelmateokseen.

Elokuvan ohjaajana toimivan Clooneyn ei tarvitsisi enää tehdä päivääkään töitä, sillä hän myi miljardikaupassa omistamansa tequila-yrityksen. Hän haluaa selkeästi silti edelleen jatkaa häntä miellyttävien elokuvaprojektien parissa. Hän kommentoi seuraavasti vuonna 2017.

– Näytteleminen oli se juttu, jolla maksoin vuokran. Mutta myin tequila-yrityksen miljardilla *itun dollarilla. En tarvitse rahaa, Clooney valotti.

Voit lukea lisää täältä: George Clooney on vaihtamassa näyttelemisestä kameran taakse – kertoi miksi – Episodi.fi.

Elokuva on katsottavissa suoratoistopalvelu Amazon Primessa. Alla traileri.

Lue myös: Nyt HBO Maxissa: Tähtinäyttelijöitä vilisevä western – sankarihahmon omaisten mukaan tarina on todenmukaisin mitä he ovat nähneet – Episodi.fi

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia