George Clooney olisi tienannut päivässä 35 miljoonaa – kieltäytyi juteltuaan vaimonsa kanssa

Yöunet olivat tärkeämmät.

4.12.2021 08:57

George Clooney väittää, että hänelle tarjottiin 35 miljoonaa dollaria (31 miljoonaa euroa) ”yhden päivän työstä”, mutta hän kieltäytyi. Hollywood-tähti sanoi, että hänen olisi pitänyt näytellä lentoyhtiön mainoksessa, mutta keskusteltuaan vaimonsa, ihmisoikeuslakimies Amal Clooneyn kanssa, hän päätti kieltäytyä.

– Minulle tarjottiin 35 miljoonaa dollaria yhden päivän työstä lentoyhtiön mainoksessa, mutta puhuin siitä Amalin kanssa ja päätimme, että se ei ole sen arvoista, tähti kertoi The Guardianille.

– Se liittyi maahan, vaikka se on liittolainen, joka on toisinaan kyseenalainen. Siksi ajattelin: ”No, jos se vie minulta unet, se ei ole sen arvoista.”

Toukokuussa 60 vuotta täyttänyt Clooney meni naimisiin Amalin kanssa vuonna 2014 ja heillä on kaksi lasta, kesäkuussa 2017 syntyneet kaksoset Ella ja Alexander. Clooney kertoi koronaviruspandemian aikana tunteneensa olonsa omaksi äidikseen. Tähti tiskasi astioita ja pesi pyykkiä useita kertoja päivässä, sillä heillä ei ollut lastenhoitajaa pandemian vuoksi.

Clooneyn tuorein ohjaustyö on elokuva The Tender Bar. Se on kasvutarina, joka perustuu samannimiseen JR Moehringerin kirjaan. Tarina kertoo isähahmoa setänsä baarista etsivästä pojasta. Näyttelijöinä nähdään Ben Affleck, Tye Sheridan ja Daniel Ranieri.

Lähde: Yahoo

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia