Nyt HBO Maxissa: Paremmanpuoleinen toimintaelokuva – sanottu Batmanin syntytarinaksikin

IMDb-arvosana on 7,3.

10.12.2021 18:03

HBO Maxissa on nyt vuoden 2016 elokuva The Accountant. Ben Affleck esittää elokuvassa lievästä autismista kärsivää kirjanpitäjää, joka on sattumoisin myös ammattitappaja.

Tarinassa nähdään paljon kirjanpitäjän molempia puolia, niin kykyä pyöritellä numeroita kuin taitavuutta aseiden ja lähitaistelun kanssa. Välillä käsitellään myös päähahmon lapsuutta.

Episodin arvostelussa tuumittiin aikoinaan näin:

”Osin juuri juonenkäänteidensä vuoksi The Accountant on poikkeuksellisen hyvä toimintaelokuva. Elokuvalla on eräänlaista yhtäläisyyttä esimerkiksi elokuvien Kaunis mieli tai Will Hunting kanssa, mutta ei ole väärin ajatella sitä Jason Bourne -tyyppiseksi, astetta syvällisemmäksi toimintaelokuvaksi.”

Ohjaajana toimii Gavin O’Connor (Warrior). Näyttelijöinä Affleckin lisäksi nähdään muun muassa The Punisher -tähti Jon Bernthal sekä Anna Kendrick ja J.K. Simmons.

Leffasta on liikkunut faniteoria, että se olisi Batmanin syntytarina. Yhdysvaltalainen laulaja John Mayer muun muassa sanoi, että elokuvan päähahmo on pätevä sekä taistelussa että kirjanpidossa. Hänen isänsä ammuttiin. Hänen asuntovaunuvarastonsa on ensimmäinen Batmanin luola sekä hän on suurten rikkauksien kynnyksellä. Alla traileri.

Lue myös: Ben Affleckin mielestä ero Jennifer Garnerista teki hänestä paremman näyttelijän – exälle viesti aamu-tv:n välityksellä | Episodi.fi

Lähde: Movie Fone

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia