Nyt Amazon Primessa: Yksi viime vuosien parhaista elokuvista suututti monet – tarinan loppua puolestaan suojeltiin kaikin keinoin

IMDb-arvosana on 7,6.

Amazon Primeen on lisätty elokuva Once Upon a Time in Hollywood (2019).

Quentin Tarantinon ohjaama ja käsikirjoittama elokuva sijoittuu vuoden 1969 Los Angelesiin, joka on muutoksen kourissa. Tv-tähti Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) ja hänen pitkäaikainen sijaisnäyttelijänsä Cliff Booth (Brad Pitt) yrittävät pärjätä alalla, jota he eivät enää ole tunnistaa.

Tarantino halusi suojella elokuvan loppuratkaisua kaikin keinoin.

– Pidimme kolmannen näytöksen kassakaapissa kirjanpito-osastolla. Menet ja saat käsikirjoituksen, menet pieneen huoneeseen lukemaan kolmannen näytöksen ja kun olet valmis, annat käsikirjoituksen takaisin kassakaappiin ja lähdet. Otat joitakin muistiinpanoja. Jos jokin jäi epäselväksi, palaat takaisin, Tarantino kertoi haastattelussa.

– Ulkokuvauksissa toimme kassakaapin mukanamme, joissa mentiin tuottajan vaunuun, jos sitä piti lukea. Vaikein osa oli päästä yli pelosta, ettei materiaalia ole koko ajan hyppysissäsi. Kun ihmiset pääsivät yli siitä pelosta, se ei ollut ongelma, Tarantino jatkoi.

Lopun suojelu jatkui elokuvan julkaisemisen jälkeenkin. Hän sanoi toimittajille, ettei juonipaljastuksia saa tehdä.

Leffa suututti monet. Syynä tähän oli Bruce Lee -hahmon kohtelu elokuvassa. Alla traileri.

Lue myös: Tietovisa: Kuinka hyvin tunnet Leonardo DiCaprion ja hänen elokuvansa? Testaa! – Episodi.fi

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut