Nyt C Moressa: Fantasialeffa joka vaikuttaa paranevan joka katsomiskerta – näyttelijä turhautui kuvauksissa yksinäisyyteen

IMDb-arvosana on 7,8.

9.9.2022 04:00

C Moren valikoimassa on nyt elokuva Hobitti – Odottamaton matka (2012). Myös sen kaksi jatko-osaa lisättiin palveluun.

Hobitti – odottamaton matka -elokuvassa palataan taianomaiseen Keskimaahan, jossa mukavuudenhaluinen Bilbo Reppuli vedetään vasten tahtoaan mukaan huimaan seikkailuun. Kolmetoista rohkeaa kääpiötä, Bilbo ja Gandalf, suuntaavat kohti Yksinäistä vuorta, jonka lohikäärme Smaug valloitti kauan sitten vuorta asuttaneilta kääpiöiltä. Siitä lähtien Smaug on pitänyt hallussaan kääpiöiden kulta-aarretta, mutta nyt aika on kypsä lohikäärmeen haastamiseen. Taival Yksinäiselle vuorelle on kuitenkin täynnä vaaroja.

Näyttelijöinä muun muassa Ian McKellen, Martin Freeman, Richard Armitage, James Nesbitt ja Ken Scott. Ohjaajana toimii Peter Jackson.

McKellen näytteli Taru sormusten herrasta -trilogiassa yhdessä Keski-Maan pienten asukkien, kuten hobittien kanssa. Illuusio saavutettiin sijoittamalla KcKellen kameran etualalle. Tällä kertaa illuusio luotiin kuitenkin digitaalisesti, joten McKellen joutui näyttelemään yksin – muiden näyttelijöiden puhuessa repliikkinsä korvakuulokkeen kautta.

McKellenistä tämä oli turhauttavaa ja yksinäistä. Muut näyttelijät päättivätkin piristää häntä, hiipivät hänen taukotelttaansa ja koristelivat sen erilaisilla Taru sormusten herrasta -elokuvien rekvisiitalla, tuoreilla hedelmillä ja kukilla. Alla traileri.

Lisää luettavaa