Nyt Disney Plussassa: Harrison Ford yllättää arvostetun ohjaajan trillerissä – välityö odotellessa Tom Hanksin laihtumista

IMDb-arvosana on 6,6.

4.1.2023 08:00

Kauhuelementtejäkin sisältävä trilleri Salaisuus pinnan alla (2000) on nyt Disney Plussassa. Harrison Ford esittää elokuvassa tyypillisistä sankarirooleistaan poikkeavaa hahmoa.

On kulunut vuosi siitä, kun Tri. Norman Spencer petti kaunista vaimoaan Clairea. Koska vaimo ei ole tietoinen asiasta ja suhde on jo päättynyt, Normanin elämä ja avioliitto vaikuttavat täydellisiltä.

Kun Claire kertoo kuulevansa outoja ääniä ja näkevänsä nuoren naisen aavemaisen näyn heidän talossaan, Norman selittää Clairen kasvavan pelon johtuvan aistiharhasta. Kun Claire kuitenkin astuu yhä lähemmäs totuutta alkaa selvitä, että tämä ilmestys ei aio lähteä pois, vaan on tullut noutamaan Tri. Norman Spenceriä… ja hänen kaunista vaimoaan.

Toisena päätähtenä nähdään Fordin lisäksi Michelle Pfeiffer. Ohjauksesta puolestaan vastaa meritoitunut ohjaaja Robert Zemeckis.

Zemeckis ohjasi tämän elokuvan odotellessaan Tom Hanksin laihtumista jatkaakseen Cast Away – tuuliajolla -elokuvan tekemistä. Alla traileri.

Lue myös: Veren tahrima Jeremy Renner jakoi kuvan – vakavasti loukkaantunut tähti on hengissä! – Episodi.fi

Lisää luettavaa