Veren tahrima Jeremy Renner jakoi kuvan – vakavasti loukkaantunut tähti on hengissä!

Sheriffi kertoi yksityiskohtia onnettomuuden tapahtumien kulusta.

4.1.2023 05:30

Marvel-elokuvien Hawkeyenäkin tunnettu Jeremy Renner joutui vakavaan onnettomuuteen auratessaan lumista tietä kotipihallaan. Hän päätyi telaketjuin varustetun lumiauransa, tai niin sanotun lumikissan, yliajamaksi loukaten ainakin toisen jalkansa ja rintakehänsä. Tähden kasvotkin saivat osumaa.

Näyttelijä sai ensiapua naapureiltaan, joihin kuului myös lääkäri. Renner oli hereillä, ja hän puhui ensiapuhenkilöstön kanssa, kun he saapuivat tapahtumapaikalle. Sitten hänet lennätettiin helikopterilla sairaalaan. Näyttelijän tilaa kuvattiin heti onnettomuuden jälkeen kriittiseksi mutta vakaaksi.

Renner ei vaikuttaisi olevan enää ainakaan hengenvaarassa, sillä hän jaksoi jo jakaa sosiaaliseen mediaan kuvan itsestään. Potrerissa nähdään loukkaantunut tähti, jolla näyttäisi olevan vereslihalla olevia jälkiä kasvoissaan.

Renner kiitti Instagram-julkaisussaan ihmisiä heidän ystävällisistä sanoistaan. Hän myös kertoi olevansa ”liian sekaisin” kirjoittaakseen, mutta hän toivotti rakkautta kaikille.

Renner aurasi sunnuntaina lunta ajotieltään, jotta hänen perheenjäsenensä voisivat poistua hänen Nevadan kodistaan lomailujen jälkeen. Perheenjäsenet olivat CNN:n mukaan paikalla, kun onnettomuus tapahtui.

– Jeremyn tila edistyy positiivisesti, ja hän on hereillä, puhuu ja on hyvällä tuulella, Rennerin edustaja Samantha Mast tiedotti lausunnossaan tiistaina.

Ainakin tuolloin Renner oli vielä teho-osastolla, mutta vakaassa tilassa. Tähden jakama kuva viittaa niin ikään siihen, että hän on mahdollisesti jo toipumaan päin.

Washoen piirikunnan sheriffi Darin Balaamin mukaan Rennerin lumikissa ajautui näyttelijän päälle, kun hän ei ollut kuljettajan istuimella. Tähti loukkasi itsensä, kun hän yritti päästä takaisin lumiauran sisälle. Renner oli tiettävästi ainoa henkilö, joka oli osallisena tapauksessa.

Viranomaiset eivät usko Rennerin olleen päihtynyt tapahtuman aikana, ja tapahtumia pidetään onnettomuutena. Rennerin lumikissa on tällä hetkellä viranomaisten hallussa, ja he aikovat tutkia sitä ainakin mahdollisten mekaanisten vikojen varalta. Rikosta ei kuitenkaan epäillä.

CNN:n lähteen mukaan 51-vuotiaalle Rennerille on tähän mennessä tehty kaksi leikkausta. Hulkia näyttelevä Marvel-tähti Mark Ruffalo pyysi maanantaina ihmisiä antamaan tukensa Rennerille, ja hän toivotti kollegalleen myös pikaista paranemista. Thor-näyttelijä Chris Hemsworth puolestaan kirjoitti Instagram-julkaisuun: ”Pikaista paranemista kaveri. Rakkautta sinne suuntaan!”

Rennerin viimeisimmät näyttelijätyöt ovat olleet sarjassa Mayor of Kingstown. Hänet saatetaan nähdä jatkossa vielä Marvel-touhuissakin, sillä häntä on huhuiltu elokuvaan Avengers: The Kang Dynasty. Alla Rennerin jakama kuva.

Lähde: CNN

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia