Nyt Disney Plussassa: Sean Connery kasarin lopun rikoskomediassa – katso tämä vain näyttelijöiden vuoksi

IMDb-arvosana on 5,7.

24.2.2023 18:03

Disney Plussassa on nyt koominen rikoselokuva Family Business (1989).

Jessie on ikääntyvä urarikollinen, joka on ollut enemmän vankiloissa, tappeluissa ja juonitteluissa kuin suurin piirtein kukaan. Hänen tällä hetkellä kaidalla polulla olevalla pojallaan Vitolla on myös rikollinen menneisyys. Heillä molemmilla on toiveet korkealla Viton pojan Adamin suhteen.

Ohjaajana Sidney Lumet. Näyttelijöinä Sean Connery, Dustin Hoffman, Matthew Broderick, Rosanna DeSoto, Janet Carroll sekä Victoria Jackson.

Fiction Machinen arvostelussa elokuvasta sanottiin seuraavasti:

Kun katsot Family Businessia, muista, että katsot sitä erinomaisten näyttelijöiden vuoksi, et itse elokuvan vuoksi. Se on monessa suhteessa oudon kauhea elokuva, joka huipentuu aivan liian aikaisin, ja siinä on sarja äkillisiä ja odottamattomia tunnelman muutoksia.

Elokuva istuu kömpelösti kahden jakkaran välissä: onko se kevytmielinen rikoselokuva vai sydämellinen draama kolmesta miessukupolvesta, jotka eivät pysty kommunikoimaan kunnolla toistensa kanssa.”

Connery näyttelee Hoffmanin isää, vaikka Connery oli vain seitsemän vuotta häntä vanhempi. Alla traileri.

Lue myös: Tältä näyttää 40-vuotias Emily Blunt – tiesitkö että tähti pakotettiin laihduttamaan leffaa varten – Episodi.fi

Lähde: IMDb, Fiction Machine

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia