Nyt Disney Plussassa: Simputuksen kohteelta loppuu kärsivällisyys – loistoleffa onnistuu yllättämään

IMDb-arvosana on 7,7.

28.11.2022 20:31

Disney Plussassa on nyt elokuva Pahuus (2003).

Nuorta Erikiä on aina lyöty – ja hän on aina lyönyt. Poikaansa Erikiä verille hakkaavan isäpuolen opit näkyvät pojan käytöksessä koulussa, joten hänet erotetaan ja näin nuorelle Erikille jää enää yksi vaihtoehto suorittaa keskikoulu loppuun, Stjärnsbergin sisäoppilaitos.

Tämä paremman väen koulu ylpeilee toverikasvatuksella – oppilaiden omalla kurinpitojärjestelmällä, joka itse asiassa on silkkaa summittaista simputusta. Erik päättää, ettei enää ikinä joudu tappeluun eikä koskaan enää lyö ja pyrkii kaikin keinoin irti väkivallasta, mutta lopulta hänenkin rajansa tulee vastaan.

Ohjaajana Mikael Håfström. Näyttelijöinä Andreas Wilson, Henrik Lundström, Gustaf Skarsgård, Linda Zilliacus, Jesper Salén sekä Mats Bergman.

The Movie Chicks antoi elokuvalle neljä tähteä viidestä, ja kommentoi seuraavasti:

”Tehokas elokuva, jossa muutos on tuskallista katsottavaa, mutta jättää toivon tunteen. Se yllätti minut useissa käänteissä ja pysyi mielessäni vielä pitkään lopputekstien ilmestymisen jälkeen.”

Alla traileri.

Lue myös: Nyt Disney Plussassa: Kuumaa seksiä eurooppalaisittain – elokuvassa vanhempi nainen houkuttuu nuoresta pojasta – Episodi.fi

Lähde: The Movie Chicks

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa