Nyt Elisa Viihde Viaplayssä: Onnistunut jatko-osa loistoleffalle – ”nihilistinen ja brutaali elokuva”

Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 62.

Elisa Viihde Viaplayn valikoimaan on lisätty Sicario 2: Soldado (Sicario: Day of the Soldado, 2018).

Stefano Solliman ohjaama toimintatrilleri on jatko-osa ylistetylle Sicario-elokuvalle vuodelta 2015, joka myös lisättiin Elisa Viihde Viaplayn valikoimaan.

Soldadossa huumesota Yhdysvaltojen ja Meksikon rajalla kärjistyy kartellien alkaessa salakuljettaa terroristeja rajan yli. Liittovaltion agentti Matt Graver yhdistää jälleen voimansa arvaamattoman Alejandron kanssa.

Pääosissa nähdään Benicio Del Toro, Josh Brolin, Isabela Moner, Jeffrey Donovan, Manuel Garcia-Rulfo ja Catherine Keener.

Sicario 2:n Rotten Tomatoes -prosentti on 62. Episodin arviossa jatko-osa sai neljä tähteä.

”Italialaisohjaaja Stefano Sollima tunnetaan järjestäytynyttä rikollisuutta käsittelevistä elokuvistaan ACAB – All Cops Are Bastards (2012) ja Suburra (2015), ja hän on juuri oikea tyyppi Sicarion jatko-osan tekijäksi. Sollimalla on sekä syvällistä draaman tajua että kykyä rakentaa intensiivisiä toimintakohtauksia, ja hän heittää ykkösosaakin rankemman vaihteen päälle. Tunnelma on yhtä synkkä kuin norjalaisen black metal -yhtyeen keikalla. Sicario 2: Soldado on nihilistinen ja brutaali elokuva, mutta se sisältää myös älyllisiä tasoja ja vahvaa taiteellista näkemystä. Harvoin näkee näin onnistunutta jatko-osaa”, kirjoitettiin arviossa.

Katso traileri alta.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut