Nyt Elisa Viihde Viaplayssä: romanttinen huippuleffa näyttää keskisormea genrensä kliseille – myös kovemman luokan äijät löytävät jotain samaistuttavaa ja nautittavaa

Käsikirjoitus sai Oscar-ehdokkuuden.

Elisa Viihde Viaplayn valikoimaan on lisätty The Big Sick (2017).

Michael Showalterin ohjaama romanttinen draamakomedia sai Oscar-ehdokkuuden parhaasta alkuperäiskäsikirjoituksesta. Elokuva kertoo pakistanilaissyntyisen standup-koomikon ja opiskelijatar Emilyn kulttuurieroja koettelevasta rakkaustarinasta. Romanssi saa vakavamman käänteen, kun äkillinen sairaus vie Emilyn koomaan.

The Big Sick perustuu elokuvan miespääosaa esittävän sekä käsikirjoittajana toimineen Kumail Nanjianin ja Emily V. Gordonin romanssiin. Gordon toimi myös elokuvan käsikirjoittajana, ja Zoe Kazan esittää elokuvassa Emilyä. Muissa rooleissa nähdään Holly HunterRay RomanoAnupam Kher ja Zenobia Shroff.

The Big Sickin Rotten Tomatoes -prosentti on 98. Episodin arviossa elokuva sai neljä tähteä.

The Big Sick haastaa lajityyppinsä kaikki kliseet ja näyttää niille keskisormea, mutta uskaltaa luottaa romantiikan voimaan. Se on elokuva, joka tuntuu sukupuolettomalta. Sitä ei ole suunnattu vain naisille, vaan sen lähestymistapa varmistaa, että myös kovemman luokan äijät löytävät elokuvasta jotain samaistuttavaa ja nautittavaa”, kirjoitettiin arviossa.

Katso traileri alta.

YouTube video

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut