Nyt Elisa Viihde Viaplayssa: Yksi Johnny Deppin parhaita roolisuorituksia – ohjaaja kuoli pian elokuvassa käytettyyn aineeseen

IMDb-arvosana on 7,5.

19.12.2022 09:59

Vuoden 2001 Blow-elokuvassa Johnny Depp tekee varman ja hyvän roolisuorituksen huumekauppiaana, joka teki bisnestä itse Pablo Escobarin kanssa. Elokuva sijoittuu enimmäkseen 1970- ja 1980-luvuille, kun Yhdysvaltoihin alkoi vyöryä kokaiinia.

Deppin esittämällä tosielämän huumekauppiaalla George Jungilla oli oma merkittävä osansa huumekaupan nousussa, sillä hän toimitti yhdessä vaiheessa 85 prosenttia Yhdysvaltain kokaiinista.

Elokuva ei ole kuitenkaan pelkkää huumekauppaa, vaan siinä kuvataan myös Jungin suhdetta konkurssin tehneisiin vanhempiinsa. Leffa on suositeltavaa katseltavaa niin Depp-faneille kuin hyvän elokuvan ystäville.

Kohtalon oikkuna elokuvan ohjaaja Ted Demme kuoli sydänkohtaukseen alle vuoden päästä ensi-illasta pelatessaan koripalloa. Tutkimuksissa havaittiin hänen elimistössään olevan kokaiinia.

Demmellä oli heikko sydän, joten kokaiinin arveltiin olevan ainakin osasyy sydänkohtaukseen, vaikkei hän tiettävästi ollutkaan aineen ongelmakäyttäjä. Alla traileri.

Lue myös: Lähde: Henry Cavillista tuli pelinappula Dwayne Johnsonin valtapelissä – Teräsmies-paluusta ei ollut edes sopimusta – Episodi.fi

Lähde: Wikipedia, Los Angeles Times

Lisää luettavaa