Lähde: Henry Cavillista tuli pelinappula Dwayne Johnsonin valtapelissä – Teräsmies-paluusta ei ollut edes sopimusta

Liittyykö tähän muutakin kuin Gunnin päätös nuoremman Teräsmiehen esittelemisestä?

17.12.2022 09:46

Henry Cavillin fanien pettymykseksi hän ei jatka Teräsmies-roolissa, vaikka hänen piti palata. Cavill ehti studion kehotuksesta ilmoittaa paluustaan lokakuussa.

Cavill kuitenkin ilmoitti muutama päivä sitten, että hän ei palaakaan rooliin. Tuolloin maailma sai käsityksen, että DC Studiosin uusi pomo James Gunn haluaa tehdä elokuvan nuoremmasta Teräsmiehestä, eikä Cavillin palveluksille ole näin ollen tarvetta. Asia saattaa olla hyvinkin näin yksinkertainen.

The Hollywood Reporterilla on kuitenkin toisenlainenkin tarina kerrottavanaan. Heidän ”Hollywoodin sisäpiirilähteensä” mukaan asiaan liittyisi muutakin.

Lähteen mukaan brittitähti oli ”pelinappula” Dwayne Johnsonin ”epäonnistuneessa yrityksessä hallita DC:tä”. Johnson oli se taho, joka vaatimalla vaati Cavillin Teräsmiehen Black Adamiin, ja väitetysti hänellä oli pyrkimyksenä luoda jonkinlainen oma DC-universuminsa. Black Adam on kuitenkin menestynyt huonosti.

The Hollywood Reporterin mukaan Cavill löysi itsensä keskeltä erilaisia vastatuulia, ja samalla oli meneillään DC Studiosin vallanvaihdos.

Cavillilla ei myöskään väitetysti ollut kirjallista sopimusta paluustaan, vaan ainoastaan sanallinen lupaus. Näin ollen Gunn pystyi etenemään ilman isompia ongelmia oman Teräsmies-elokuvansa kanssa.

Twitter-kansa ehti jo asettaa syntipukiksi Johnsonin. Palvelussa levisi vihaisia viestejä, joissa Johnsonia pidettiin syyllisenä Cavillin kurjaan kohtaloon. Cavill, Johnson, heidän edustajansa, Warner tai DC Studios eivät ole ainakaan vielä kommentoineet väitteitä.

Alkuperäisenä suunnitelmana oli tuoda Cavill takaisin DC:n supersankarielokuviin, ja Man of Steel 2 ehti olla jo varhaisessa tuotannossa. Cavill myös kuvasi cameo-kohtauksen The Flash -elokuvaan, mutta mahdollisesti tätä materiaalia ei nähdä lopullisessa leikkauksessa. Viimeisimpien tietojen mukaan elokuvasta on leikattu pois ainakin kaksi cameo-roolia.

James Gunn ja Peter Safran ovat tällä hetkellä vastuussa kaikesta, joka liittyy DC:n supersankarielokuviin. Kaksikko tiettävästi esittelee kymmenvuotissuunnitelmansa Warner Bros. Discoverylle tällä viikolla, ja siitä kerrotaan ainakin jonkin verran myös suurelle yleisölle vuonna 2023.

Lue myös: Eikö James Gunn muka pidä Henry Cavillista? Antoi väitteeseen tylyn vastauksen – Episodi.fi

Lue myös: Dwayne Johnsonin mukaan studio ei halunnut Henry Cavillia takaisin – vakuuttelu vei vuosia ja vaati kovaa työtä – Episodi.fi

Lähde: ScreenRant, CinemaBlend, THR

Lisää luettavaa