Dwayne Johnsonin mukaan studio ei halunnut Henry Cavillia takaisin – vakuuttelu vei vuosia ja vaati kovaa työtä

Johnsonin mielestä Cavill on sukupolvemme Teräsmies, ja myös paras Teräsmies.

28.11.2022 16:33

Dwayne Johnson nähtiin synkemmänpuoleisena, supervoimilla varustettuna hahmona vastikään julkaistussa elokuvassa Black Adam. Leffaan palasi Teräsmieheksi Henry Cavill, mutta paluu ei ollut itsestäänselvyys.

Johnsonin mukaan hän joutui taistelemaan Cavillin puolesta, sillä Warner Bros ei halunnut häntä takaisin Teräsmiehen kalsareihin.

– Meidän on tuotava takaisin kaikkien aikojen voimakkain, pysäyttämätön voima missä tahansa universumissa. Ja te tiedätte tietysti kenestä puhun, se on Teräsmies. Ja hän on Henry Cavill, Johnson sanoi Twitter-videollaan.

Johnsonin mukaan hän ja hänen tiiminsä eivät hyväksyneet kielteistä vastausta, kun roolissa viimeksi viisi vuotta sitten nähdyn Cavillin paluusta neuvoteltiin.

Näyttelijän mukaan Warner Bros ei selittämättömästä syystä, ja anteeksiantamattomaan tapaan halunnut tuoda Cavillia takaisin. Johnson kuitenkin ryhtyi tiiminsä kanssa töihin, ja ponnisteli lujasti tavoitteen eteen. Johnson sanoi työn kestäneen jopa vuosia.

– Ei ole mitään keinoa, ei ole järkevää, loogista tapaa, jolla voi yrittää rakentaa DC-universumia ilman, että kaikkien aikojen tehokkain voima ja suurin supersankari istuu syrjässä. Se on mahdotonta, Johnson tuumi.

– Henry Cavill on sukupolvemme Teräsmies, ja mielestäni mahtavin Teräsmies, näyttelijä ylisti.

Johnson lisäsi vielä, että DC-universumia voi nyt Cavillin mukana ollessa rakentaa oikein, strategisesti ja älykkäästi. Alla Twitter-video ja Black Adamin traileri.

Lue myös: Tietovisa: Kuinka hyvin tunnet Henry Cavillin ja hänen elokuvansa? Testaa! – Episodi.fi

Lähde: Metro

Lisää luettavaa