Nyt Prime Videossa: Tekijät juottivat käsikirjoitusvaiheessa äitejä humalaan – lopputuloksena komediaa

IMDb-arvosana on 6,2.

7.11.2022 07:15

Prime Videossa on nyt komedia Bad Moms (2016).

Äitiys ei ole pelkkää ruusuilla tanssimista ja tästä voi tietysti ammentaa myös komediaa. Illan elokuvassa Amy Mitchell (Mila Kunis) on kahden lapsen äiti, joka joutuu huolehtimaan myös työstään ja miehestään. Kun äiti vaihtaa vapaalle, elämä muuttuu rennommaksi, mutta eteen tulee myös yllättäviä hankaluuksia.

Episodin yhden tähden arvostelussa tuumittiin seuraavasti:

”Asetelmallisesti elokuva on täydellinen toisinto tuhansista high school -elokuvista ja sarjoista. Tällä kertaa hauskaa pitäisi olla se, että hahmot ovatkin äitejä. Hauskaa pitäisi myös olla, kun kahvit lentävät rinnuksille, kiireessä kohelletaan, äidit vetävät kännit ja sekoilevat ruokakaupassa. Ei vaan ole. Anarkiaa tässä elokuvassa edustaa, kun Amy iskee leivontamyyjäisten pöytäänsä rasian kaupan pikkuleipiä. Surullista.

Tekeleen välittämä viesti amerikkalaisesta yhteiskunnasta ja sen arvoista on uskomattoman surullinen patavanhoillisissa asenteissaan ja sovinnaisuuden kaipuussaan. Ruotsalainen lagom-käsite on pientä tähän verrattuna. Sinänsä näyttelijät tekevät hyvää työtä. Ei ole heidän vikansa, että käsikirjoitus ja ohjaus ovat niin huonoa työtä.”

Käsikirjoittaja-ohjaajat Jon Lucas ja Scott Moore pitivät käsikirjoitusta kehitellessään useita illalliskutsuja äideille. Siellä äidit kertoivat tarinoita arjestaan. Raportoidusti tilaisuuksissa kului huomattavan paljon viiniä. Alla traileri.

Lue myös: Henry Cavill paljasti suurimman aarteensa – kertoi myös pelaavansa monta tuntia päivässä – Episodi.fi

Lisää luettavaa