Mila Kunis haukkui ihmiset, jotka nousivat taputtamaan Will Smithin voittaessa Oscarin: ”shokeeraavaa” ja ”mielenvikaista”

Oscar-hyökkäyksen puinti jatkuu edelleen.

8.10.2022 12:31

Kaikki näkivät, kuinka Will Smith löi Chris Rockia suorassa Oscar-lähetyksessä. Mila Kunis kutsuu nyt näitä ihmisiä sairaiksi ja mielenvikaisiksi, kun he osoittivat miehelle suosiotaan seisten, kun tämä voitti Oscarin.

Aplodit antaneiden joukossa olivat muun muassa Bradley Cooper, Timothée Chalamet, Jason Momoa, Benedict Cumberbatch, Paul Thomas Anderson, Kenenth Branagh ja Jane Campion. A-listan Hollywood-tekijänimiä siis.

Kunis paljasti samalla, etteivät hän ja aviomiehensä Ashton Kutcher nousseet taputtamaan Smithille.

– Oli aivan itsestään selvää, etten nouse ylös. Minua shokeerasi muiden ihmisten käytös, kun he osoittivat Smithille suosiotaan, Kunis kertoo.

– Elämme todella kummallista aikaa, kun ihmiset tekevät mieluummin sitä mikä näyttää hyvältä, eikä sitä mikä on oikein. Se on täysin mielenvikaista.

– Esimerkin näyttämisen idea on hyvin yksinkertainen, kunhan meillä on vain sitä varten hyviä esimerkkejä. Kotimme on kuin pieni heimo, enkä todellakaan pakota ketään tekemään mitään sellaista, mitä en itse tekisi, Kunis kertoo omasta elämästään.

Lähde: Daily Mail

Lisää luettavaa