Henry Cavill paljasti suurimman aarteensa – kertoi myös pelaavansa monta tuntia päivässä

Pelisarjan fanit lienevät kateellisia moisesta aarteesta.

5.11.2022 06:00

Hollywood-tähti Henry Cavill on intohimoinen PC-pelaaja, ja sen tietävät ainakin kaikki tähden pelaavat fanit. Cavill kertoi nyt, mikä on hänen eniten arvostamansa ”nörttiaarre”, ja paljonko hän pelaa päivittäin.

Teräsmiehenäkin tunnettu Cavill kertoi tietokonepelaamisestaan Josh Horowitzin Happy Sad Confused -podcastissa. Cavill sanoi kysyttäessä peliajasta, että hän käyttää siihen ”melko paljon” aikaa. Juontaja halusi tietää meneekö aikaa yli neljä tuntia, johon Cavill tuumi, että ”mahdollisesti enemmän”.

Tähti kertoi myös suosikkipelisarjastaan, joka on Total War: Warhammer. Teräsmies nautti sarjan kakkososan pelaamisesta niin paljon, että hän pelasi sen kuusi kertaa läpi kuudella eri rodulla. Hän mainitsi erikseen myös Total War: Warhammer III -pelin.

– Rakastan sitä peliä, se on niin hyvä, Cavill hehkutti.

Cavillilta kysyttiin myös, mikä on hänen suurin ”nörttiaarteensa”, johon hänellä oli vastaus valmiina. Se on näyttelijän Lich King -patsas, jonka Blizzard lähetti hänelle. Lich King on elävä kuollut hallitsija, joka on tuttu Warcraft-pelisarjasta.

Total War: Warhammer II -DLC-päivitykseen hän puolestaan sai nimensä. Eräs yksikkö kantaa nimeä Cavill, Loremaster of Hoeth. Mainittakoon, että erään kerran Cavill joutui selittämään televisiossa Warcraftin ja Warhammerin eron.

Alla olevalla videolla Cavill kasaa oman tietokoneensa, ja kerrottakoon vielä, että fanien suruksi Cavill lähti The Witcher -tv-sarjasta. Voit lukea siitä lisää täältä: Lähteet: Tässä on on todellinen syy Henry Cavillin lähtöön The Witcher -sarjasta – Episodi.fi

Lähde: TechSpot

Lisää luettavaa