Fanit eivät halua luopua Henry Cavillista – nyt on jo vetoomus netissä

Vetoomus ei kääntäne enää kenenkään kelkkaa.

2.11.2022 07:15

The Witcherin fanit eivät haluaisi luopua Henry Cavillista, joka on näytellyt sarjassa päähahmo Geraltin roolia. Katsojien pettymykseksi sarjan kausi kolme on jäämässä viimeiseksi.

Vaikka fanit saisivat aikaan millaisen vetoomuksen hyvänsä, Cavillin paluu lienee toivoton ajatus. Rooliin on jo ilmoitettu uusi henkilö, joka on Liam Hemsworth. Jutun kirjoittamisen hetkellä Change.orgin vetoomus oli kerännyt 6500 nimeä.

The Witcher on ollut suuri hitti Netflixissä, vaikkakin joitakin sen osa-alueita on kritisoitu. Ensimmäisellä kaudella Cavill ei esimerkiksi juurikaan muuta kuin murahdellut. Toisella kaudella hänen repliikkinsä kuitenkin monipuolistuivat.

Jonkin verran kritiikkiä on saanut myös sarjan käsikirjoittaminen ja ensimmäisellä kaudella nähty erikoinen aikajana. Kaiken kaikkiaan sarja on kuitenkin kelvannut, todistaahan sen jo poru Cavillin lähdöstäkin. Cavill onkin ollut keskeinen osa The Witcher -sarjan menestystä, joten ei ole ihme, että faneja harmittaa.

Cavillin päätöksen syistä on ollut aika paljon spekulaatiota. Voit lukea lisää täältä: Lähteet: Tässä on on todellinen syy Henry Cavillin lähtöön The Witcher -sarjasta – Episodi.fi

Lähde: GameRant

Lisää luettavaa