Nyt puhuu The Witcherin tuottaja: Miksi Henry Cavillin lähtöä sarjasta ei kannata surkutella

Fanit ovat olleet tunnekuohun vallassa.

2.11.2022 15:31

Netflixin fantasiasarja The Witcher on ollut monen katsojan suosikki. Syytä suosiolle on antanut sarjan pääroolia kantava Henry Cavill, joka on tunnustautunut pelinörtiksi ja ilmaissut useasti, kuinka hän haluaa pitää sarjan uskollisena sen lähdemateriaalille. Cavillin hiljattainen ilmoitus luopua roolistaan Geraltina onkin saanut monet sarjan fanit kiukkuisiksi ja murheellisiksi.

Samalla kun spekulaatiot Cavillin lähdöstä vellovat, The Witcherin tuottaja Tomasz Bagiński on astunut toppuuttelemaan fanien raivoa. Puolaksi sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan viestissä Bagiński toteaa monen kokeneen The Witcher -uutisen isona shokkina, mutta hän vakuuttelee, ettei hätä ole sen näköinen.

– Kolmas kausi on vahva. Se on muutamaa vuotta ennen neljättä. Bondissa ja Batmanissa löydetään jotain uutta ja kiinnostavaa aina, kun hahmon ulkonäkö muuttuu. Meillä on aikaa. Geralt on samaa sarjaa [näiden hahmojen kanssa], Bagiński muistuttaa.

Hänen ulostulostaan huolimatta fanien laatima vetoomus Cavillin jatkon puolesta kerää yhä nimiä tasaiseen tahtiin. Tätä kirjoittaessa Cavillin jäämistä Geraltin osaan on anonut jo yli 16 000 allekirjoittajaa.

 

Lähteet: The Movieweb, Change.org

Lisää luettavaa