Henry Cavill ylisti naisystävältään saamaansa apua – ”Olen ikuisesti kiitollinen siitä”

Kaiken takana on nainen? Ainakin näin lauletaan.

7.11.2022 05:30

Henry Cavill on ollut viime aikoina valokeilassa muutamastakin syystä. Julkisuus kumpuaa lähinnä siitä, että hän luopui fanien pettymykseksi roolistaan The Witcher -sarjassa, ja että hän aikoo myös palata Teräsmieheksi.

Cavill on menestynyt mies, ja siihen auttaa varmasti myös se, että hänen yksityiselämänsä vaikuttaa olevan kunnossa. Tästä on kiittäminen osin hänen naisystäväänsä, jolta Cavill on saanut tukea urapyrkimyksissään.

Cavillin mukaan itseluottamuksen säilyttäminen on tärkeää uran käynnistysvaiheissa, mutta myös sen aikana. Cavill sanoi saaneensa itseluottamuksen suhteen tukea perheeltään ja ystäviltään, mutta kehui ylisanoin etenkin naisystävänsä Natalie Viscuson panosta.

Cavill mainitsi kuitenkin ensin perheensä ja ystävänsä kysyttäessä, kuka auttoi häntä itseluottamuksessa pyrkiessään näyttelijän uralle:

– Mielestäni… niin naurettavalta tai niin kornilta kuin se kuulostaakin, mielestäni äitini ja isäni hyväksyntä. Kääntyminen perheesi puoleen, he jotka tuntevat sinut parhaiten, ja kenet tunnet parhaiten, Cavill mietti itseluottamuksensa lähdettä.

– Huomaat, jos he valehtelevat, tai he sanovat esimerkiksi: ”Teit todella hyvää työtä”. Ja se on vilpitöntä. Se ei ole vain selkään taputtelua tyyliin ”hyvin tehty” ja sen sellaista. Tunnet vilpittömyyden.

Näyttelijä kertoi myös veljiensä tietynlaisesta katseesta ja kehuista, jolloin Cavill saattoi ajatella: ”Ok, ehkä minä osaan.” Tähti jatkoi seuraavaksi ylisanoilla naisystävästään:

– Mutta tämä oli vasta alkuvaiheissa, ja mielestäni viime aikoina kumppanini Natalie Viscuso on antanut minulle todella paljon itseluottamusta, koska voi olla vaikeaa olla kaukana kaikesta analysoiden omia suorituksiaan, yrittäen tehdä parhaasi, Cavill pohti.

– Hän on ollut minulle uskomaton tukijärjestelmä, ja todella avannut silmäni monille asioille. Hän on avannut minulle portin yrittää kovemmin ja pyrkiä eteenpäin. Olen ikuisesti kiitollinen siitä, Cavill hehkutti.

Man of Steel 2 on huhutusti jo kehitteillä, ja lisäksi Cavillilta on tulossa elokuva The Ministry of Ungentlemanly Warfare. Se kertoo ryhmästä huipputaitavia, brittiläisiä sotilaita, joille on annettu vaarallinen tehtävä iskeä vihollislinjojen takana odottavia natsijoukkoja vastaan. Leffan ohjaa Guy Ritchie, joka tunnetaan muun muassa elokuvista The Gentlemen, The Man from U.N.C.L.E ja Snatch.

Lue myös: Fanit eivät halua luopua Henry Cavillista – nyt on jo vetoomus netissä – Episodi.fi

Lähde: The Direct

Lisää luettavaa