Eikö James Gunn muka pidä Henry Cavillista? Antoi väitteeseen tylyn vastauksen

Pienimuotoista närkästystä havaittavissa.

13.12.2022 08:30

Mainioista supersankarielokuvistaan tunnettu James Gunn (Guardians of the Galaxy, The Suicide Squad) on pestattu DC Studiosin päällepäsmäriksi, ja hänestä odotetaan studion supersankarielokuvien pelastajaa.

Viimeaikaiset väitteet ovat aiheuttaneet spekulaatioita Henry Cavillin tilanteesta DC:llä. Cavill ei välttämättä palaa Man of Steel 2 -elokuvassa, vaikka hänet nähtiin pikaisesti Dwayne Johnsonin Black Adamissa.

Cavillin paluu ei ollut läpihuutojuttu myöskään Black Adamissa, sillä Johnson kertoi taistelleensa Cavillin puolesta. Johnsonin mukaan studio ei halunnut häntä elokuvaan. Hän ei kuitenkaan maininnut Gunnia, joka ei välttämättä edes ollut vielä tässä vaiheessa päättämässä DC-elokuvien tulevaisuudesta.

Nyt YouTube-tähti ja podcastaaja Joshua Luca twiittasi 16 000 seuraajalleen, ettei ”James Gunn pidä Henry Cavillista”. Eräs fani tarttui twiittiin pyytäen Gunnia kommentoimaan asiaa, ja ohjaaja-käsikirjoittajahan vastasi.

– Viitsitkö kumota tämän, fani kysyi Gunnilta Twitterissä.

– Toki: valheellista, Gunn tuumi ytimekkäästi.

Luca vastasi tähän, että Gunnin twiitin jälkeen useat ihmiset ottivat yhteyttä häneen väittäen, ettei Gunn todella pidä Cavillista.

– Sanon vain mitä kuulin, Luca tuumi twiitissään.

Gunn ei jäänyt tässäkään vaiheessa tuppisuuksi.

– Niin outoa. Vaikutat olevan piireissä! Joka tapauksessa, minuun otti juuri neljäkymmentä ihmistä yhteyttä ja kertoi, että sinut potkittiin juuri ulos äitisi kellarista. Olen pahoillani, Gunn tykitti takaisin.

Gunn twiittasi vielä eri twiitissä, että ”Teräsmies on valtava prioriteetti, ellei suurin prioriteetti”.

Lue myös: Dwayne Johnsonin mukaan studio ei halunnut Henry Cavillia takaisin – vakuuttelu vei vuosia ja vaati kovaa työtä – Episodi.fi

Lähde: Metro

Lisää luettavaa