Henry Cavill ei palaakaan Teräsmieheksi – suunnitelmat kariutuivat

Vaikuttikohan tämä katastrofi The Witcher -roolin hylkäämiseen?

15.12.2022 11:30

Henry Cavillin ura Teräsmiehenä vaikuttaisi olevan ohi. Hänen piti palata rooliin vielä Black Adamin jälkeenkin, mutta toisin kävi.

DC Studiosille palkattu kultasormi James Gunn aikoo tehdä elokuvan nuoremmasta Teräsmiehestä, ja Cavill ei mahdu siihen suunnitelmaan.

– Minulla oli juuri tapaaminen James Gunnin ja Peter Safranin kanssa, ja uutiset ovat surullisia. Minä en loppujen lopuksi palaakaan Teräsmieheksi, Cavill kirjoitti Instagramissa.

– Vahdinvaihtoja tapahtuu. Kunnioitan sitä. Jamesilla ja Peterillä on universumi rakennettavanaan. Toivon heille ja kaikille uudessa universumissa mukana oleville onnea ja menestystä, Cavill jatkoi.

Tilanteesta tekee ikävän etenkin se, että Cavill ehti lokakuussa ilmoittaa paluustaan rooliin. Ilmoituksen pyysi vielä kaiken lisäksi tekemään ”studio” eli Warner tai DC Studios. Voi tietysti myös spekuloida, olisiko Cavill luopunut The Witcher -sarjan pääroolista, jos hän olisi tiennyt paluun kariutuvan.

– Voimme surra hiukan, mutta sitten meidän täytyy muistaa… Teräsmies on edelleen läsnä. Kaikki mitä hän edustaa ja mitä esimerkkiä hän antaa, on edelleen olemassa. Vuoroni pitää viittaa yllä on ohi, mutta se mitä Teräsmies edustaa ei ole koskaan ohi, Cavill vielä julisti.

Alla Cavillin Instagram-julkaisu kokonaisuudessaan.

Lue myös: Dwayne Johnsonin mukaan studio ei halunnut Henry Cavillia takaisin – vakuuttelu vei vuosia ja vaati kovaa työtä – Episodi.fi

Lue myös: Eikö James Gunn muka pidä Henry Cavillista? Antoi väitteeseen tylyn vastauksen – Episodi.fi

Lähde: Deadline

Lisää luettavaa