Nyt Prime Videossa: Scifielokuvan orgasmikohtaus säikäytti – Scarlett Johansson ymmärsi vastanäyttelijäänsä

IMDb-arvosana 8,0.

8.12.2022 05:30

Prime Videossa on nyt scifidraama Her (2013).

Tarinassa vaimostaan eronnut Theodore hankkii yksilöllisen käyttöjärjestelmän, jonka kanssa hän ryhtyy yllättäen myös suhteeseen. Kaikki ei kuitenkaan suju mutkattomasti – kuten ei aina ihmisenkään kanssa.

Samantha Mortonin piti alun perin olla tekoälyn äänenä. Hän oli joka päivä kuvauksissa mukana ja luki repliikkejään Joaquin Phoenixin kanssa. Kuvausten jälkeen ohjaaja Spike Jonze alkoi muokkaamaan leffaa ja huomasi jonkin olevan pielessä äänen sopivuuden kanssa. Tilalle palkattiin sen jälkeen Hollywood-tähti Scarlett Johansson.

Ääninäyttelystä puheen olleen, Johansson näyttelee elokuvassa orgasmin. Tämä kuitenkin oli Phoenixille jostain syystä liikaa, eikä hän pystynyt olemaan samassa tilassa Johanssonin näytellessä orgasmia. Phoenix päättikin poistua paikalta. Johanssonin mukaan Phoenix ”tarvitsi pienen tauon”, ja ymmärsi Phoenixia.

– Ei kukaan halua kuulla, millaista orgasmin saaminen on. Eikä sitä, kun teeskentelee orgasmia. Se on ällöttävää. Koko tilanne oli tosi outo, Johansson tuumi.

Alla traileri.

Lue myös: Nyt Elisa Viihde Viaplayssa: Maailman jännittävin trilleri? Tähtikaksikko riiteli niin kulisseissa kuin elokuvassakin – Episodi.fi

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa