Nyt HBO Maxissa: Älyvapaa supersankaritarina – ”on tunnustettava parhaimmillaan viihtyneensä”

IMDb-arvosana on 6,0.

2.10.2022 05:30

HBO Maxissa on ynt supersankarielokuva Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) (2020).

Birds of Prey on vinkeä tarina, jonka Harley kertoo itse, niin kuin vain Harley voi sen kertoa. Kun Gothamin narsistisuudestaan kuuluisa roisto Roman Sionis ja hänen kiihkomielinen kätyrinsä Zsasz ottavat tähtäimeensä nuoren tytön nimeltä Cass, tämän etsintä panee koko kaupungin mullinmallin. Sen myötä Harleyn, Huntressin, Black Canaryn ja Renee Montoyan polut kohtaavat, ja tuo yllättävä nelikko joutuu yhdistämään voimansa tehdäkseen Romanista selvää.

Ohjaajana Cathy Yann. Näyttelijöinä Margot RobbieRosie PerezMary Elizabeth WinsteadJurnee SmollettEwan McGregorElla Jay BascoChris MessinaAli WongDavid UrySara Montez sekä Izabel Pakzad.

Episodin arvostelussa elokuva sai kolme tähteä:

”Kaiken nillityksen jälkeen onkin todettava, että edellä mainittujen nerokkuuden pilkahdusten ohella satunnaisten hyvien hetkiensä aikana Birds of Prey onnistuu potkimaan päähän siihen malliin, että kanveesista on tunnustettava parhaimmillaan viihtyneensä älyvapaalla matkalla.”

Harley Quinnilla piti olla oikeasti kaksi hyeenaa, mutta tekijät joutuivat tyytymään yhteen. Hyeena oli haastava luoda graafisesti fotorealistisen näköiseksi. Alla traileri.

Lue myös: House of the Dragon menettää tärkeän palasen – kausi 2 näyttää seuraukset – Episodi.fi

Lähde: IMDb

Lisää luettavaa