Nyt HBO Maxissa: Heikkoa fantasiaa huippunäyttelijöillä – päätähden ”sandaalit” olivat Niken lenkkareita, joihin oli maalattu varpaat!

IMDb-arvosana on 5,8.

18.11.2021 22:33

HBO Maxin valikoimassa on nyt fantasiaelokuva Titaanien taistelu (2010).

Titaanien taistelussa kansa käy kuninkaita ja kuninkaat jumalia vastaan taistellessaan vallasta, mutta kun jumalat käyvät taistoon toisiaan vastaan, saattaa koko maailma tuhoutua. Jumalasta syntynyt, mutta ihmisen kasvattama Perseus yrittää turhaan pelastaa perheensä tuonelan kostonhimoiselta jumalalta Hadekselta. Kun Perseuksella ei ole enää mitään hävittävää, hän lähtee johtamaan vaarallista tehtävää, jonka tarkoituksena on syöstä Hades vallasta ennen kuin tämä kaappaa vallan Zeukselta ja vapauttaa helvetin maan päällä.

Sam Worthingtonin pitämät sandaalit ovat itseassa sandaaleiksi naamioidut Niken lenkkitossut. Niihin maalattiin jopa varpaat. Hän käytti mieluummin lenkkareita stuntkohtausten vuoksi.

Kehnossa elokuvassa on arvostettuja niminäyttelijöitä, kuten Liam Neeson, Ralph Fiennes ja Mads Mikkelsen. Alla traileri.

Lue myös Neesonin yllättävät kommentit tästä leffasta: Liam Neeson yllätti vastauksellaan – haluaisi palata pökäleleffansa rooliin – Episodi.fi

Lisää luettavaa