Nyt HBO Maxissa: Ilmestymisvuotensa parhaimpiin kuuluvassa kauhuleffassa nähdään suomalaistähti – ”ehdoton helmi tunnelmallisen kauhun ystäville”

Elokuvan Rotten Tomatoes -prosentti on 83.

20.2.2022 00:01

HBO Maxiin on lisätty The Hole in the Ground (2019)

Irlantilainen kauhuelokuva kertoo yksinhuoltajaäidistä, joka asuu poikansa kanssa maaseudulla ja alkaa epäillä ettei tämä olekaan hänen lapsensa. Hän pelkää, että pojan lisääntyvä häiriökäyttäytyminen johtuu jotenkin kotimetsän oudosta maan painaumasta.

Pääosissa nähdään Seána Kerslake ja James Quinn Markey. Leffassa näyttelee myös Kati Outinen, joka nähdään kuumottavassa sivuroolissa. Yhteydet kotimaahan eivät jää tähän, sillä Yle ja Elokuvasäätiö ovat olleet mukana rahoittamassa elokuvaa.

The Hole in the Groundin Rotten Tomatoes -prosentti on 83. Episodin arviossa elokuva sai neljä tähteä. Alla on otteita arviosta.

”Elokuva ei kanna itseään aivan kunnialla maaliin vaan sortuu kiirehtimiseen, mikä näkyy sekavana leikkauksena ja jopa juoniaukkoina. Mutta ei se mitään, kyseessä on kuitenkin ehdoton helmi tunnelmallisen kauhun ystäville. Böö-kohtauksia etsivät pitänevät leffaa tylsänä ja hidastempoisena.”

The Hole in the Ground nähtiin jo Night Visions -festareilla huhtikuussa, mutta nyt muutkin kuin festarivieraat pääsevät nauttimaan elokuvan ahdistavasta tunnelmasta. Takuuvarmasti vuoden parhaita kauhuleffoja. Erinomainen debyyttileffa Croninilta.”

Katso traileri alta.

Lähde: Flixable

Lisää luettavaa