Nyt HBO Nordicissa: Kaksi miestä taistelee komediassa läheistensä huomiosta – tähti teki kuvauksissa 700 punnerrusta ihmeemmin hengästymättä

IMDb-arvosana on 6,2.

23.8.2021 22:33

HBO Nordicissa on nyt elokuva Daddy’s Home (2015).

Perus pehmomies Brad Whitaker toivoo saavansa olla isä ja on aina haaveillut täydellisestä perheestä. Hän ei kuitenkaan voi itse saada lapsia hammaslääkärissä sattuneen hoitovirheen takia, joten vaihtoehdoksi näyttää muodostuvan uusioperhe-tyyppinen ratkaisu. Sellainen hänelle onkin tarjoutunut Saran ja tämän lasten Meganin ja Dylanin myötä. Bonuslasten kanssa eläminen ei ole helppoa, eikä kumpikaan lapsista miellä Bradiä isäksi. Kun Saran ex, lasten biologinen isä Dusty, eräänä päivänä soittaa ja kuulee Saran menneen uudestaan naimisiin, päättää hän palata entisen perheensä elämään.

Näyttelijöinä viillettävät Ferrellin ja Wahlbergin lisäksi Linda Cardellini, Thomas Haden Church sekä Hannibal Buress. Sean Anders ohjaa.

Wahlbergin täytyi tehdä punnerruskohtausta varten jopa 700 punnerrusta – ja silti hän ei saanut kuulostaa hengästyneeltä. Tämä onnistui siten, että Wahlbergin alla oli avustaja. Alla traileri.

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia