Nyt ilmaiskatselussa: Entinen CIA-agentti kostaa tuimassa kasarileffassa verisesti – Syrjäytetty ohjaaja teki uusintaversion

IMDb-arvosana on 5,8.

5.7.2024 18:00

Ilmaiskatseluun saapui vähän tunnettu, mutta erinomaisilla näyttelijöillä rakennettu kasarielokuva.

Italiaan sijoittuvassa trillerissä entinen CIA-agentti John Creasy palkataan nuoren Samanthan henkivartijaksi. Kun tyttö siepataan, Creasyn raivo pääsee valloilleen, ja vaikka hän on pahoin haavoittunut, se ei estä häntä lähtemästä veriselle kostoretkelle.

Mies tulessa (Man on Fire, 1987) on ranskalaisen Élie Chouraquin ohjaama A. J. Quinnellin romaaniin perustuva toimintajännäri. Samasta aiheesta tehtiin myös Denzel Washingtonin tähdittämä elokuva Koston liekki (Man on Fire, 2004).

Elokuvan pääosissa nähdään Scott Glenn, Jade Malle, Joe Pesci, Jonathan Pryce ja Danny Aiello.

Nyt voit katsoa elokuvan ilmaiseksi Rakuten TV:stä. Mainoksia sisältävään suoratoistoon on valittavissa suomitekstitys.

Katso Mies tulessa täältä. Elokuvan ikäraja on K-16 ja Episodin katselussa sen kesto oli mainoksineen 108 minuuttia. Huomioi, että mainosten määrä voi vaihdella katselukerrasta riippuen.

Elokuva kuuluu tällä hetkellä myös Disney Plussan valikoimaan.

Alla elokuvan juliste ja traileri, sekä triviaa.

  • Tony Scott oli alkuperäinen valinta elokuvan ohjaajaksi. Studio kuitenkin pelkäsi, ettei hän ollut tarpeeksi pätevä tehtävään. Scott ohjasi myöhemmin vuoden 2004 uusintaversion.
  • Yksi John Scottin säveltämistä teemakappaleista soi Vain kuolleen ruumiini yli (Die Hard, 1988) -elokuvan loppukohtauksessa. Älä siis ihmettele, jos se kuulostaa tutulta.
  • Elokuva sai ensi-iltansa Suomen valkokankailla 3.6.1988. Se keräsi 4 621 katsojaa.
  • Elokuva julkaistiin Suomessa videolla, mutta dvd:tä tai blu-rayta ei täkäläisillä markkinoilla ole nähty.
  • Lisää luettavaa