Nyt ilmaiskatselussa pirullisen kiero musta komedia: Täydellinen isäntä yllättää kerta toisensa jälkeen

IMDb-arvosana on 6,7.

25.3.2024 18:00

Puolella miljoonalla dollarilla toteutettu Täydellinen isäntä (The Perfect Host, 2010) on trillerimäinen ja huikean kiero musta komedia. Siitä kannattaa tietää ainoastaan pohjatarina ja antaa sen jälkeen leffan viedä mukanaan.

Omasta mielestään täydellisen pankkiryöstön toteuttanut John (Clayne Crawford) huomaa pakomatkansa aikana, että hänet on tunnistettu ja poliisit ovat jo perässä. Hätäpäissään hän onnistuu keplottelemaan itsensä ystäviään odottavan ja illallista heille valmistavan Warwickin (David Hyde Pierce) luksuskämppään. John valehtelee parhaansa mukaan isännän ystävällisesti auttaessa häntä. Mutta pian kaikki kääntyy päälaelleen ja edessä on täysin arvaamaton viiden tähden illallinen!

Täydellinen isäntä on kuukausimaksullisia suoratoistopalveluja harmittavan tehokkaasti vältellyt elokuva, jonka persoonallinen ote pitää katsojan varpaillaan aivan loppumetreille saakka. Onneksi tämän kutkuttavan puolitoistatuntisen voi nyt katsoa ilmaiseksi Rakuten TV:stä. Muutamia mainoksia sisältävä suoratoisto on tekstitetty suomeksi ja ääniraitavaihtoehtoina on 5.1 ja 2.0; valitse edellisistä haluamasi heti elokuvan alettua.

Liity odottamattomien käänteiden illalliselle tästä.

Lisää luettavaa