Nyt kärpäseksi kattoon! Daniel Craig piti puheen kuvausryhmälle No Time To Die -kuvausten päätteeksi – tippa taisi tulla linssiin (video)

Tunteellinen hetki.

18.9.2021 07:00

Twitterissä jaettiin video 007-elokuva No Time To Dien viimeiseltä kuvauspäivältä. Videolla nähdään, miten leffan pääosan esittäjä Daniel Craig pitää puheen kuvausryhmälle.

Craig kertoo nauttineensa työskentelystä heidän kanssaan, ja sanoo sen olleen yksi hänen elämänsä suurimpia kunnioita. Videon lopulla hän vaikuttaa jopa murtuvan kyyneliin.

Kuvausryhmän lisäksi Craigin seurana ovat olleet näyttelijät Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw, Naomie Harris, Jeffrey Wright, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Rory Kinnear, Ana de Armas, Dali Benssalah, David Dencik ja Billy Magnussen.

Ohjaajana toimi Cary Fukunaga ja käsikirjoittamisesta vastasi Neal Purvis, Robert Wade, Phoebe Waller-Bridge sekä Fukunaga. Voit katsoa videon alta.

No Time To Die on lukuisten viivästysten jälkeen lopultakin saapumassa elokuvateattereihin. Sen ensi-ilta on 30.9.2021, ja lipunmyyntikin on jo aloitettu.

Lue myös: Daniel Craig 007-roolistaan: ”En oikeastaan halunnut tehdä sitä” – Episodi.fi

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia